Kurtlar Vadisinde Damga Vuran Sözler (Replikler)

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan BesaleT
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

BesaleT

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
6,184
Puanı
1,060
1357923008_80_0.jpg

Her şeye gücüm var kaderi değiştirecek gücüm yok.

Benim hayatımda her şey yalan! Tek gerçek sensin.

Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin!

Dostun dostumdur, düşmanın düşmanım.

Bir yerde küçük insanların büyük gölgeleri oluşuyorsa, orada güneş batıyor demektir.

Eğer birisi seni aldatmışsa bu onun suçudur. Eğer o kişi seni pek çok kere aldatmışsa bu senin suçundur.

Hırs adamı dağıtır, böler. Büyütmez!

Hayatta edindiğim tecrübeler, yediğim kazıkların toplamıdır.

Ya geri dönün ya da arkanıza bakmadan devam edin.

Ben senin canın için ömrümübir kibritin kavında tutuştururum. Ama benim yanmam senin gönlündeki ateşin sönmesini sağlamaz...

Asla birilerinin umudunu kırma, belki de sahip oldukları tek şey o`dur.

Bizim gibi adamlar iki yerde huzur bulurlar: Bir mezarda, bir de mapusta...

Aslan olmak isteyen inlemez... Aslansan hakkını vereceksin, cesareti yüreğine koyacaksın!

Aynı dili konuşanlar değil, aynı duyguyu paylaşanlar anlaşabilir.

Haddini bilmek az sonra ölecekmiş gibi yaşamaktır.

Yaşamak için yalvarmadık, ölmek için yalvarmayız.

Ölenin arkasından ağlama ki, sen öldükten sonrada arkandan ağlıyan bırakma!!

Bu güzelmiş. :)

Ben senin canın için ömrümü bir kibritin kavında tutuştururum. Ama benim yanmam senin gönlündeki ateşin sönmesini sağlamaz...

besalet bari konuya tüm sözleri koysaydın vadide yüzlerce söz var böyle bi konu var ama bu daha düzenli tabi emeğine sağlık :D dediğim gibi tüm sözleri koyarsan daha iyi olur

aramana gerek yok benim ilkler ve rekorlar konumda ilgili maddeyi bul ya da kurtlar vadisi sözleri yaz zaten çoğu sitede tüm sözleri var :D

Memati: Usta Benim anlamadığım ailelerden girdik. Döndük dolaştık yine örgüte çıktık. Bu iş ne iş?

Polat: Bir şeyi bitiremiyorsan dönüp dolaşıp geliceğin yer hep aynıdır. Başta bir büyük yoksa kardeşler arasında kavga vardır. Kavga varsa kan vardır. Kan varsa ölüm vardır. Ölüm varsa silah vardır. Silah varsa para vardır. Para varsa güç vardır. Gücün olduğu yerde savaş vardır.

Türkiye şu anda tam bi kurban. Biri yere yatırmış; biri gözünü bağlamış; biri ayaklarını bağlamış. Bıçak da birinin elinde. Biz ne deveyiz ne koyun. Aslan'dan kurban olmaz!

KVP 15. Bölüm

Ben de açıyım konu ozaman. Damga vurmayan sözler diye :X

Kurtlar Vadisi Efsane Sözleriyle Damga Vurmaya Devam Ediyor

Kurtlar vadisi bugüne kadar çıkardığı efsanevi sözleriyle de ayrı bir yerde.Efsane dizide o kadar çok büyük söz çıktı ki sayısı tahmin edilemeyecek kadar fazla
KURTLAR VADİSİ PUSU SON BÖLÜMÜ(185.BÖLÜM) EFSANE SÖZLERİ

-Her zaman mutluluğun doruğundayken gülünmez, bazen sırf hayata gıcıklık olsun diye uçurum kenarındayken bile gülümseyeceksin!
-Meteor gibiyim nafiz ; kendi özgül ağırlığımla, kendi hacmimle, kendi bedenimi toprağa gömdüm :)
-Devlet ideolojisi olan insandan korkmaz.
-Uluslararası ilişkilerde düşman yoktur, rakip vardır.
-Satılmış adamların hiçbir şeyi olmaz.
-Her şeye gücüm var kaderi değiştirecek gücüm yok.