Favori Forumum Yeni Tanıtım Videosu (MİX)

emeğine sağlık güzel olmuş enazından emek vermişsin o bile yeter

İzlemeye gerek duymuyorum

İzlemeye gerek duymadigin biseye yorum yapman garip.

- - - Ekleme - - -

Emre cok hos olmus, hele dream'in berenin ustunde, desterenin tubanin ustunde olmasi :)))
bu arada bende 3 kitaya hukmeden padisahin ordayim :))

emegine saglik tekrardan :))

herkesi ters köşe yapman muhteşem olmuş :))

ben tubaya hayran... dream berene.... takasda fenerli olmuş.. yakup da hürremci :))

herşey iyi güzelde sende niye tuhaflık yok kendine niye müslümansın :)) kendini memati resmiyle mutlu etmeliydin :))

Onu bunu bırakın @beyazsoy'u muhteşem yapmiş gülmekten yaş geldi :F:F
20 Dakika'ya koymuş beni :bağır: Neyse oda kaliteli dizi gerçi Tuba olmasada olur o dizide...Eline sağlık dicem ama emek harcanmamiş :F:F Fikrine sağlık espirine sağlık harbiden güldüm :F:F

Son düzenleme:
herkesi ters köşe yapman muhteşem olmuş :))

ben tubaya hayran... dream berene.... takasda fenerli olmuş.. yakup da hürremci :))

herşey iyi güzelde sende niye tuhaflık yok kendine niye müslümansın :)) kendini memati resmiyle mutlu etmeliydin :))

ölü adama saygımız var totosuz :d

Onu bunu bırakın @beyazsoy'u muhteşem yapmiş gülmekten yaş geldi :F:F
20 Dakika'ya koymuş beni :bağır: Neyse oda kaliteli dizi gerçi Tuba olmasada olur o dizide...Eline sağlık dicem ama emek harcanmamiş :F:F Fikrine sağlık espirine sağlık harbiden güldüm :F:F

teşekküler senle destereyi polatın anlına koyacaktım ama yorumpatlması olur diye yapmadım :d

xemreminati'yi açılamak gerekirse bazılarimiza ters köşe bazılarimizi gerçekleri yapiştirmissin müzikte iyiydi hani :X

[quo
Or
un
22,
po
1
65414
]
n
k
k
çöz
koy
ın
ı
or
y
&
.
[/QUO
]

n
ı
o
k
r
çok
r
u
ı
f
n
r
v
r
ı
n
n
n
urv
vor
oyunun
koy
u
1.o
ın
ı
n

Moderatörün son düzenlenenleri:
aslında sağ omzunda ben olacaktım polatın sol omzunda forumdash :))
Sakın deee :F: Şimdi 2.bi video hazırlar :F:F

- - - Ekleme - - -

şimdi illuminati olayını yanlış bulmuşun illuminaticiler mesaj vermek için 13.kare tekniğini kullanırlar ben onun xemrece olarak değiştirdim birazcık :d

13.mü 25.kare mi :X:X 25. kare dicem zaten göremicem video yu ağirlaştirmam gerek ..13.kare ise ben onu bilmıyorum nasıl bişey :X

Sakın deee :F: Şimdi 2.bi video hazırlar :F:F

- - - Ekleme - - -

13.mü 25.kare mi :X:X 25. kare dicem göremicem..13.kare ise ben onu bilmıyorum nasıl bişey :X

soldaki kötü yola düşürüyordu adamı sanırım :))

soldaki naparsa yapsın ben müdahale etmiyeceğim :))

soldaki kötü yola düşürüyordu adamı sanırım :))

soldaki naparsa yapsın ben müdahale etmiyeceğim :))
Hee sağda melek solda şeytan :X Şeytan'a niye herkes kötü der :( Oysaki gerçekçidir komiktir eğlencelidir.Aslında Allah'ın en sevdiği melektir :X