neresi işlevsiz daha validelerin en hası nurbanu gelecekMuhteşem hala final yapmadı mı yahu gereksiz yere ilerliyor. Dizi gereksizlik abidesi oldu artık. Tarihi kötülediğinden değil ama işlevsizliğinden final yapsın.
neresi işlevsiz daha validelerin en hası nurbanu gelecekMuhteşem hala final yapmadı mı yahu gereksiz yere ilerliyor. Dizi gereksizlik abidesi oldu artık. Tarihi kötülediğinden değil ama işlevsizliğinden final yapsın.
Muhteşem hala final yapmadı mı yahu gereksiz yere ilerliyor. Dizi gereksizlik abidesi oldu artık. Tarihi kötülediğinden değil ama işlevsizliğinden final yapsın.
Kanal d ekranlarinda kayip sehir var, kaciranlar izleyebilirler..
de get tubişe dal birazda
ben onun ilk 12 bölümünü kaçırdım istesemde yetişemem
- - - Ekleme - - -
başladı Tuba
ali yumurta yapıyor eline yüzüne bulaştırdı
- - - Ekleme - - -
başladı Tuba
ali yumurta yapıyor eline yüzüne bulaştırdı
Her hafta saati değişiyor kaçırman normal. Kimse doğru düzgün izleyemiyor ki diziyi.
özellikle banyo sahnelrini görse destere yarım saate bitirir diziyiİstesen bi gunde 12 bolumu bitirirsin ama bi turlu istemeyi beceremedin kayip sehirde, cidden neyini sevmedin dizinin ??
özellikle banyo sahnelrini görse destere yarım saate bitirir diziyi
İstesen bi gunde 12 bolumu bitirirsin ama bi turlu istemeyi beceremedin kayip sehirde, cidden neyini sevmedin dizinin ??
- - - Ekleme - - -
O yuzden mi kackere gun degistirmesine ragmen 6 aliyo 😀d senin izledin , acuna kadar reklami yapilan 20 dakikadan daha fazla izleniyor 😀d
Reytingden banane yahu, garip sayılar. 15 reytinglik vadi ve muhteşemi bile izleyemiyorum.
Kayıp Şehir isterse 10 reyting alsın ama daima kirletilmiş, kullanılmış, yönetmeninin bile tekmeyi bastığı, kanalının üvey evlat muamelesi yaptığı kıytırık dizi olarak kalacak. 😀d
Ayselin gunlere ciktigi gunlerede denk gelse 15 dk kadar iner
- - - Ekleme - - -
23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.36 , 2) KANALD: 3.43 , 3) ATV: 3.23 , 4) STAR: 3.04 , 5) SMNYL TV: 1.92
Alkışş. Dizi yayından kalksın tekrarları yayınlansın bence. Kanal D sever öyle aynı bölümleri döndürüp döndürüp yayınlamayı.
destereye gelsin