9 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Muhteşem hala final yapmadı mı yahu gereksiz yere ilerliyor. Dizi gereksizlik abidesi oldu artık. :d Tarihi kötülediğinden değil ama işlevsizliğinden final yapsın. :d
neresi işlevsiz daha validelerin en hası nurbanu gelecek :bağır::bağır::bağır:

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 4.03 , 2) SHOW: 3.64 , 3) ATV: 3.07 , 4) KANALD: 2.85 , 5) FOX: 1.95

ben onun ilk 12 bölümünü kaçırdım istesemde yetişemem :)

İstesen bi gunde 12 bolumu bitirirsin ama bi turlu istemeyi beceremedin kayip sehirde, :) cidden neyini sevmedin dizinin ?? :)

- - - Ekleme - - -

Her hafta saati değişiyor kaçırman normal. :D Kimse doğru düzgün izleyemiyor ki diziyi. :d

O yuzden mi kackere gun degistirmesine ragmen 6 aliyo 😀d:d senin izledin , acuna kadar reklami yapilan 20 dakikadan daha fazla izleniyor 😀d:d

özellikle banyo sahnelrini görse destere yarım saate bitirir diziyi :d

Ayselin gunlere ciktigi gunlerede denk gelse 15 dk kadar iner :d

- - - Ekleme - - -

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.36 , 2) KANALD: 3.43 , 3) ATV: 3.23 , 4) STAR: 3.04 , 5) SMNYL TV: 1.92

İstesen bi gunde 12 bolumu bitirirsin ama bi turlu istemeyi beceremedin kayip sehirde, :) cidden neyini sevmedin dizinin ?? :)

- - - Ekleme - - -

O yuzden mi kackere gun degistirmesine ragmen 6 aliyo 😀d:d senin izledin , acuna kadar reklami yapilan 20 dakikadan daha fazla izleniyor 😀d:d

Reytingden banane yahu, garip sayılar. :d 15 reytinglik vadi ve muhteşemi bile izleyemiyorum. :d

Kayıp Şehir isterse 10 reyting alsın ama daima kirletilmiş, kullanılmış, yönetmeninin bile tekmeyi bastığı, kanalının üvey evlat muamelesi yaptığı kıytırık dizi olarak kalacak. 😀d:d

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) SHOW: 4.36 , 2) KANALD: 3.43 , 3) ATV: 3.23 , 4) STAR: 3.04 , 5) SMNYL TV: 1.92

Kayip sehirin tekrari, 20 dakikanin onunde :d
show ne yapmis oyle yillar sonra bu cikis sasirtici :d

- - - Ekleme - - -

Reytingden banane yahu, garip sayılar. :d 15 reytinglik vadi ve muhteşemi bile izleyemiyorum. :d

Kayıp Şehir isterse 10 reyting alsın ama daima kirletilmiş, kullanılmış, yönetmeninin bile tekmeyi bastığı, kanalının üvey evlat muamelesi yaptığı kıytırık dizi olarak kalacak. 😀d:d

Reytingleri takmayan kisi nelere takiyomus boyle.. Kanal oyle davraniyo olabilir ama izleyicilerin bu muameleye inatla abi , abla gibi davranip pesinden kosmasi, birakmamasi su saydiklarini havaya buharlastirip ucurtuyo 😀d

Alkışş. :d Dizi yayından kalksın tekrarları yayınlansın bence. :d Kanal D sever öyle aynı bölümleri döndürüp döndürüp yayınlamayı. :d

Kayıp Şehir'in tekrarının yüksek çıkması normal. İnsanlar diziyi doğru düzgün takip edemiyor ki. :d

Diziyi ekranda görür görmez dalıyorlar belki yeni bölümdür diye. 😀d Her saniye her dakika yeni bölüm yayınlanma ihtimali var. 😀d