9 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kiraz ağanın yolu desterenin fok balıkalrına çıkıyor :d

Sakarya Firat en azindan taraf tutmadan gercekleri anlatiyor! Tuttuklari tek taraf sadece ve sadece Türk Askerinin tarafi!

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 8.41 , 2) KANALD: 7.38 , 3) TRT1: 3.93 , 4) ATV: 2.9 , 5) SHOW: 2.5

darksall hep benim savunma yaptıgım mesjları sılmısın ya :(

- - - Ekleme - - -

my bitti mi

fatma hatun geberdi kraz ağa kovuldu sülo delirdi bu anlıkta 8 aldı sbt kendini aştı :d

- - - Ekleme - - -

galiba mahi birini öldürmeni istiyorum dedi hiç heyecanı kalmadı biraz şu işleri gizemli yapsalr 110 numara oalcak :)

9 dakika reklamdı ondan 8 aldi bu aralıkta 10 ve üstü alıcak

- - - Ekleme - - -

ab 17 reyting bekliyorum totalde 12

kiraz ağanın yolu desterenin fok balıkalrına çıkıyor :d

kiraz ağa trabzonda artık arkasıyla ya fındık toplar ya çay kirazı hayatta toplayamaz :))

- - - Ekleme - - -

fatma hatun geberdi kraz ağa kovuldu sülo delirdi bu anlıkta 8 aldı sbt kendini aştı :d

- - - Ekleme - - -

galiba mahi birini öldürmeni istiyorum dedi hiç heyecanı kalmadı biraz şu işleri gizemli yapsalr 110 numara oalcak :)

bir sonraki anlığı bekle bu anlıkta daha bunlar olmamıştı :))

22:45 - 23:00 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) STAR: 9.61 , 2) KANALD: 6.24 , 3) SHOW: 2.56 , 4) KNLTRK: 1.2 , 5) ATV: 1.11

Sakarya Firat'i izlemeyenler niye laf atiyor anlamis degilim. Evet, bu hafta Osman Sehit oluyor gibi görünsede, Osman Sehit olmayacak. Sarp Levendoglu Konuk Oyuncu olarak geldi.

Osman Kanat demek Ümit demektir, bunuda unutmayin.

Moderatörün son düzenlenenleri:
kiraz ağa trabzonda artık arkasıyla ya fındık toplar ya çay kirazı hayatta toplayamaz :))

- - - Ekleme - - -

bir sonraki anlığı bekle bu anlıkta daha bunlar olmamıştı :))

9.61 almış 25 in altı kurtarmazdı bu kadar atraksiyona :d

- - - Ekleme - - -

fragman ül dehşet :d

paşanın katli ancak bir şekilde vacip olur siz uyurken infaz edilmeli ohaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Sakarya Firat'i izlemeyenler niye laf atiyor anlamis degilim. Evet, bu hafta Osman Sehit oluyor gibi görünsede, Osman Sehit olmayacak. Sarp Levendoglu Konuk Oyuncu olarak geldi.

Osman Kanat demek Ümit demektir, bunuda unutmayin.

çünkü sürekli başrollerin hayatı tehlişkeye atılarak ya da senaryo kandırmasıyla öldü gösterlerek reyting yapılıyorsa bu yanlıştır :)