9 Ocak 2013 Çarşamba Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Sakarya Firat 22:23 de reklama girdi. Süper ötesi bir Bölüm oluyor izlerken insanin tügleri diken diken oluyor. Tesekürler Osman Sinav!!!
Osman in Sehit haber TV lerde verildi.

"Konutanım vuruldum. Tekrar ediyorum, vuruldum! Uzaklaşın buradan! #BarutGibi
sarp leventoğlundan başrol olmaz gibime geliyor...tvlerde nasıl verildi...😛layful:

TNS'den yarın 12 bekliyorum haftaya İbrahim ölürse 14-15 AB'si 18 bekliyorum :X:X

sbt geçen hafgta my yi düşürüp kuzeyi uçurdu bu hafta sakarya fırat ı uçuruyoır düşüşü sert olacak ama :)

- - - Ekleme - - -

tarihi bir zaata hakaret etmekten banlanman lazımadam hastalıktan ölüyor şopar:bağır::bağır::bağır::bağır::bağır:

hürrm ayazın basuruna basmıştır yoksa ölmezdi niye ölüyor acaba ::))

tüh la aslan terbiyecisi pargalı son demlerini yaşıyor dizide en sevdiğim karakterdir

aslan çok pis baktı terbiyecisine :))

Sakarya Firat Türk Televizyonlarinin gelmis gecmis en iyi dizileri arasindadir, bu benim görüsüm! Askerlermizi, onlarin orda ne zor sartlar altinda Vatani savundugunu ve daha bircok seyi anlatan bir dizidir SAKARYA FIRAT! Yazanada, cekenede, izleyenede HELAL OLSUN

Bence Sakarya Firat in izlemeyenler hakkinda hic bosa yorum yapmasinlar. Bende izlemedigim diziler hakkinda sacma sapan konusmuyorum...