Reyting Konularıyla İlgili Önemli Duyuru - 2

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

bazinga

Konu Sahibi
Admin
Reaksiyon puanı
50,401
Puanı
1,060
Web Sitesi
izleryazar.com
Birincisini okumayanlar önce şuradan okusunlar lütfen: https://fav10.net/f70/reyting-konulariyla-ilgili-onemli-duyuru-176330/

Evet arkadaşlar birçoğunuz yaptığım duyuruyu, uyarıyı, isteği okudunuz herhalde. Fakat bu konunun üzerinden 3 gün geçmesine rağmen birçok şeyin değişmediğini görüyorum. Değişen tek şey ezmek, parçalamak vs orada kullandığım 1-2 kelimenin çok az kullanılmaya başlanması oldu fakat buna karşın asıl sebep şu gereksiz tartışmalar bitmek bilmedi.

Artık ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama alakalı alakasız hemen her konuda hala tartışma Kurtlar Vadisi - İntikam tartışmasına dönüyor ve seviyesiz bir tartışma başlıyor. İki dizinin sevenlerinin birbirine bu denli düşmanca bakması nedendir anlayamıyorum açıkçası. İki dizinin sevenleri arasında elbette birinciliğe ya da reytinge dair tatlı bir yarış olabilir ama her şeyin aşırısı olduğu gibi bunun da aşırısı zarar. Şu an bakıyorum foruma 10 konudan 5'inde konu bir şekilde Vadi - İntikam tartışmasına gelmiş. Konu "Çiçek Taksi mi ? Akasya Durağı mı?" konusu, konunun geldiği nokta "İntikam mı Kurtlar Vadisi Pusu mu". Ben bunu istemiyorum ve çok açık ve net olarak söylüyorum engellemek için her şeyi yapacağım, yapacağız yönetim olarak. Gerekirse kışkırtıcı mesaj cezası 5 puan olur, 10 puan alan 3 gün değil 1 ay banlanır ama bu olay bitecek, bitmek zorunda.

Diğer bir önemli konu. Forumda geçtiğimiz aylarda güzel bir gelenek başlamıştı. "Babalar ve Oğulları Başlamadan Önce Yapılan Yorumlar" gibisinden konular... Bu konulara bakarak tahmin ettiğimiz ile gerçekte olanın farkına bakıp kendimizle dalga geçiyorduk, eğleniyorduk. Ama bu konular öyle bir noktaya getirildi ki şu an dalga geçme halini aldı. "Bak ben demiştim, siz bilemediniz hahaha" konularına döndü. Bu nedenle artık bu konular da yasak. Ancak gerçekten tarafsız olduğunu düşündüğünüz ve yukarıda bahsettiğim dizilerle alakası olmayan diziler hakkında bu konulardan açmak isterseniz yönetici izniyle olabilir. Aksi takdirde ceza uygulanacaktır bu mesajlara da.

Şimdilik söyleyeceklerim bu kadar. Umarım serinin 3. yazısını yazmak zorunda kalmam. Herkese iyi forumlar...

Katılıyorum. :) Ama biteceğinden emin değilim. :)

- - - Ekleme - - -

Katılıyorum. :) Ama biteceğinden emin değilim. :)

Reyting konusu olsun olmasın bu gibi tartışmaları kesinlikle doğru bulmuyor ve bu kararı sonuna kadar destekliyorum. Artık ufak tefek atışmaları geçip işi farklı bir boyuta dönüştürmeye başlayanlar çok oluyor son zamanlarda ve sonra alınan cezalara isyan ediliyor. Ama gerekirse Ozan'ın dediği gibi ceza puanları yükseltilir kimseye taviz verilmez ama bunun önüne geçilir. Umarım birçok arkadaşımız bu tutumlarından vazgeçerler...

Kanunun gücü bir başkadır Osmanlı devletide birçok kanunlar sayesinde yola geldi zaten inşallah fayda sağlar :)

Kurunun yanında bir kaç tane Yaş yanmazsa Kurular ıslanmaz.

Herkes katılıyormuş :D

Kimse "Evet, Haklısın OzaN, bundan sonra daha dikkatli olurum" demedi.

Herkes katılıyorsa bu tartışmaları başlatan kim acaba?

bu vadi intikam tartısması :=) intikam diye bir dizinin çıkacagından beri basladı....
biri vadi ezer biri beren şöyle yapar komedi tam...yeri geldi bende cok sıkıldım yeri geldi eglendim

her konuda bu 2 diziye getirmek heralde en çok reyting bunlar aldıgı içindir ? ve bu tartısmaları cok yapanların baya sevdiği içindir.
ezme parçalama tokatlama gibi tarz cümlelerde pek rahatsız oluncak bişey yok aslında dizisi geçince seviniyor, oda böyle üslup kullanıyor :=)
bu foruma sürekli girip renk katan üyeleri bence küstürmeyin fazla..bu forumda gordgm kadarıyla herkes birbirini az cok tanıyor.biliyor girenler belli cıkanlar belli.
muhabbetine geyiğine böyle konusmlar ceviriyorlar cevirebiliyoruz...tabi çok sınır asılıp dozu asılmadıkca cunku sıtede herkes kendı dızısını savunuyor?

he bide çok yası kucuk var sanırım forumda bole komık yorumlar da ondan cıkıyo :D