8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetli yayınlanınca iki grupta da kendine gelmiş. A/B`de zirvey almış.

Totalde de zirveyle arasında çok az fark var.

20 Dakika düşüş yaşamış. Çok garip. Dizi beğenilmedi mi acaba? Ben yükseliş bekliyordum açıkcası.

Öyle Bir Geçer Zaman Ki özetli yayınlanınca iki grupta da kendine gelmiş. A/B`de zirvey almış.

20 Dakika düşüş yaşamış. Çok garip. Dizi beğenilmedi mi acaba? Ben yükseliş bekliyordum açıkcası.

Ben de şaşırdım. TNS denekleri yoğun reklamlar üzerine şans verip beğenmedi herhalde. Bu düşüş devam eder muhtemelen. Genellikle ikinci bölümde düşen dizi ondan sonra da düşer...

ne alakası var 20 dakika tekrar bölümü 3 reytingi geçmis öbgz 20 dakika bittikten sonra 1 saat yayın yapmis ...

Anlaşılan 20 Dakika daha fazla yükselemicek. Total'De ÖBGZK 1. olacak gibi duruyodu ama BİÜ olmuş Tebrikler :U

dün yazdıgım gibi sonuçlar geldi 20 dakikanın ezelin senaristlerince yazıldığına inamıyorum demiştim bu kadar kötü beklemiyordum diziyi dedim ab de öbzg birinci olabilirde demiştim. zaten totalde birnci belli :)))))

dün yazdıgım gibi 20 dakikada çok aşırı zorlama sahnelerle mantıksızlıklar diz boyu dizinin inadırıcılıgına zarar veriyor budurum demiştim( biri reytinge göre konuşuyorsun demesin yakup herşeye şahit :)))) ) anca buraya kadar yükselir demiştim ab de dizi amerikan yaşam sitili sundugu için biraz izlenebilir ama zamala ab halkıda bu dizi bırakır demiştim. senarsitlerin uçurum ve suskunlardaki düşüşleri bu dizilyle tap noktaya ulaştı

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]08.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:12[/TD]
[TD="align: center"]20:09:07[/TD]
[TD="align: center"]3,71[/TD]
[TD="align: center"]10,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

özet 10 dakika sürdü admin farklı yorumlar yapmayin bilip bilmeden

bölümde erken bitti

[TABLE="width: 477"]
[TR]
[TD]2
[/TD]
[TD]20 DAKIKA
[/TD]
[TD]STAR TV
[/TD]
[TD]20:09:07
[/TD]
[TD]22:03:48
[/TD]
[TD]6,81
[/TD]
[TD]16,88
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

haftaya belli olur

yakup gecen hafta sen ne demistin biü öbgz bittikten sonra 1 saat yayın yapti

aynı sey 20 dakika içinde geçerli çok az özet verdi 20 dk bittikten sonra öbgz 1 saat yayın yapti

haftaya ak koyun kara koyun belli olur iyi günler ..

20 Dakika gibi yeni diziler özetsiz yayınlanınca yükselmeliler aksine Mahoni.

Bu durumun alakası yok. Bence bu reytingleri korumya baksın. Daha fazla düşüş yaşamasın. Çünkü, genellikle bu tür diziler sosyal medyada sevilir en çok.

5-10 tane gülücük koyarak kışkırtıcı mesajlar yazmayalım lütfen. :)

[TABLE="class: cms_table, width: 100%"]
[TR]
[TD="align: center"]9[/TD]
[TD="align: center"]20 DAKIKA (OZET)[/TD]
[TD="align: center"]STAR TV[/TD]
[TD="align: center"]08.01.2013[/TD]
[TD="align: center"]19:59:12[/TD]
[TD="align: center"]20:09:07[/TD]
[TD="align: center"]3,71[/TD]
[TD="align: center"]10,44[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

özet 10 dakika sürdü admin farklı yorumlar yapmayin bilip bilmeden

bölümde erken bitti

[TABLE="width: 477"]
[TR]
[TD]2[/TD]
[TD]20 DAKIKA[/TD]
[TD]STAR TV[/TD]
[TD]20:09:07[/TD]
[TD]22:03:48[/TD]
[TD]6,81[/TD]
[TD]16,88[/TD]
[/TR]
[/TABLE]
Geçen hafta daha da erken bitti. :) Ortada bir düşüş olduğu bariz bir şekilde gözüküyor fakat sebebi dizinin beğenilmemesi mi O Ses Türkiye etkisinin bu hafta olmaması mı bilemem ama büyük ihtimal dizinin beğenilmemesiyle ilgili. Geçen hafta diziyle ilgili yorumlar çok iç açıcı değildi sosyal platformlarda...

dizinin tekrar bölümüde ab iyi gitmis bence haftaya ab zirveyi alir 8 reytingle ama yinede

beklemek lazım özet bir diziye fayda saglar bikere özetsiz baslasa avantaj saglayabilirdi ama özetli baslayip özeti kısa tutugu için yeni bölüm basladigini geç farkedenlerde olmusdur diye düsünüyorum yani karalama yapmadan once reytingleri dikkatli inceleseniz diyorum

haftaya belli olur

- - - Ekleme - - -

5-10 tane gülücük koyarak kışkırtıcı mesajlar yazmayalım lütfen. :)

Geçen hafta daha da erken bitti. :) Ortada bir düşüş olduğu bariz bir şekilde gözüküyor fakat sebebi dizinin beğenilmemesi mi O Ses Türkiye etkisinin bu hafta olmaması mı bilemem ama büyük ihtimal dizinin beğenilmemesiyle ilgili. Geçen hafta diziyle ilgili yorumlar çok iç açıcı değildi sosyal platformlarda...

gecen hafta dizi öbgz aynı gidiyordu öbgz aynı anda bitti simdi 20 dakika bittikten sonra biü ve öbgz 1 saat yayın yaptilar esit sartlarda oldugunda ne oldugunu görecegiz

dizinin tekrar bölümüde ab iyi gitmis bence haftaya ab zirveyi alir 8 reytingle ama yinede

beklemek lazım özet bir diziye fayda saglar bikere özetsiz baslasa avantaj saglayabilirdi ama özetli baslayip özeti kısa tutugu için yeni bölüm basladigini geç farkedenlerde olmusdur diye düsünüyorum yani karalama yapmadan once reytingleri dikkatli inceleseniz diyorum

haftaya belli olur

- - - Ekleme - - -

gecen hafta dizi öbgz aynı gidiyordu öbgz aynı anda bitti simdi 20 dakika bittikten sonra biü ve öbgz 1 saat yayın yaptilar esit sartlarda oldugunda ne oldugunu görecegiz

Sen bu hafta bide 11 alir diyodun..

haftaya belli olur

- - - Ekleme - - -

İyi de Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin geç bitmesi onun reytinglerini arttırır sadece, 20 Dakika`nın reytinglerine etki etmez ki.

İyi de Öyle Bir Geçer Zaman Ki`nin geç bitmesi onun reytinglerini arttırır sadece, 20 Dakika`nın reytinglerine etki etmez ki.

20 dakika erken bitmesi 20 dakikanin reytinglerini etkiler bir dizi saat artırdıkca oranlarini yükseltir birde kısa özet yayınladigin zaman hemen izleyici dagılır yeni bölüm bekler genellikle özet süreleri türkiyede uzun oldugu için geç farkedenlerde olmustur

haftaya belli olur

- - - Ekleme - - -

Tabloyu inceledik özeti olduğunu da gördük zaten ama yine de bir düşüş var. Aslında beklenti yükseliş olmasıydı. Ben yükseliş bekliyordum ama tam tersi oldu. Tutan, uzun süreli dizilerin büyük çoğunluğu 2. bölümüyle yükseliş yakalamış. 2. bölümüyle düşenler ise daha sonrasında daha çok düşmüş Keşanlı Ali'de olduğu gibi. Dizinin hafta boyunca bir çok kez tekrarı yayınlandı, Acun dahil her yerde reklamı yapıldı. Ben 9 reyting bekliyordum A/B'de bunların ışığında ama durum tam tersi düşüş oldu. beyazsoy'un dediğine geliyor gibi sebepleri...

Yine de bekleyeceğiz tabii haftaya uzun özetli nasıl alacağını da görmek gerek...

Tabloyu inceledik özeti olduğunu da gördük zaten ama yine de bir düşüş var. Aslında beklenti yükseliş olmasıydı. Ben yükseliş bekliyordum ama tam tersi oldu. Tutan, uzun süreli dizilerin büyük çoğunluğu 2. bölümüyle yükseliş yakalamış. 2. bölümüyle düşenler ise daha sonrasında daha çok düşmüş Keşanlı Ali'de olduğu gibi. Dizinin hafta boyunca bir çok kez tekrarı yayınlandı, Acun dahil her yerde reklamı yapıldı. Ben 9 reyting bekliyordum A/B'de bunların ışığında ama durum tam tersi düşüş oldu. beyazsoy'un dediğine geliyor gibi sebepleri...

Yine de bekleyeceğiz tabii haftaya uzun özetli nasıl alacağını da görmek gerek...

dizinin çok tekrar yayınlanmasi avantajda dez avantajda yaratabilir bugun my arkasında tekrari var hafta sonlari tekrarlari yayınlanmıcak sanırım artık tekrar yok birde gelecek hafta 23:15 bitecek ve özet diğer kanallarin yayınladigi gibi olacak

biü saymıyorum bile totalde uzun özet öbgz ve biü yarar ab de 20 dakika ve öbgz yarar uzun özet haftaya ak koyun kara koyun belli olur

20 dakika erken bitmesi 20 dakikanin reytinglerini etkiler bir dizi saat artırdıkca oranlarini yükseltir birde kısa özet yayınladigin zaman hemen izleyici dagılır yeni bölüm bekler genellikle özet süreleri türkiyede uzun oldugu için geç farkedenlerde olmustur

Gecen haftaylaa ayni saatte bitti ve dusus yasadi.. Yani biz obgzk ve biu ile ayni sartlardaki yarisi tartismiyoruz gecen haftaki ayni saatle biten haliyle ki halini tartisiyoruz..

20 Dakika ilk bölümündeki gibi yayın yaptı. Ama ilk bölümde aldığı reytingi alamadı. Bu da dizinin düşüşünü gösterir.

20 dakika dizsi kötü dizi diyeceğim ama haksızlık olacak ama senaryoda ciddi hatalar yapılmış durumda. dün yakubada yazdım mesela tuba normalde dışarda aliyi yüreklendiren ona cesaret verirken hapiste intihar ediyor bu kız aninde hapishabede güçlü bir karakter olup cinayeti işlediğini soguk kanlı olarak anlatabiliyor. ve kıza modern bir hapishanede olmadık eziyet yapıyorlar dizinin kötüsü öyle böyle kötü ki çok abartılı eli kolu her yere gidiyor. kız bu yapılanları şikayet bile edmmiyor eşiyle bile konuşamıyor bu kadarda kötülü çok karikatür bunların normal hayatta olması imkansız dizinin inandırıcılıgına zarar veriyor

aymı şekilde dizideki baba ali bir bölüm önce su faturası bile yatıramazken 2. bölüm sonunda usta bir hırsıza döndü :))))))))))))

kısacası dünde yazdım bu dizinin senaryonun ezel senaristlerince yazıldıgını inanmıyorum . beklediğimin çok ama çok altında senaryo var ama çekimler tam amerikan filmi kalitesinde oyunculuklar tuba dahil iyi (tuba bazı yerlerde oyunculugu abartıyor yönetmen müdehale etmeli. karakter icabı numarası yapması gerekiyor ama normal sıradan insan oyunculuk yaparken beceremz tteredüt eder ama tuba profosönel oyuncu gibi oynuyor yönetmenin buna müdehale etmesi lazım ) bence senaryo diğer kişlerin emegini harcayacak gibi gözüküyor. üstelik 40 dakika karşısında rakip yoktu dizinin. artık bu saaten sonra senaryoya müdehale çok zor. yapı çok yanlış kurulmuş

Son düzenleme:
Biu cok reklamsiz gidiyo onun icin bisey bulunmasi lazim, hobi olarak mi dizi yapiyo bu mahsun , bi reklam koymuyo 😀d

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...