O taş bana geliyordu az daha Neyseki fark ettim kendimi kenara attım
yoo taş atmak istesem direk emreye atarım sana niye atayım emre orda hedef tahtası gibi duruyor )
yani yani emre varken İmza diyince...Avatar de hedef yerine gitsinyoo taş atmak istesem direk emreye atarım sana niye atayım emre orda hedef tahtası gibi duruyor )
yeah bugun yarin başka bi resim koycam oda ben olcamfotoda ki senmisin hacı :?=)
yoo taş atmak istesem direk emreye atarım sana niye atayım emre orda hedef tahtası gibi duruyor )
yani yani emre varken İmza diyince...Avatar de hedef yerine gitsin
yeah bugun yarin başka bi resim koycam oda ben olcam
birazdan lukunuk nun yanına gideceğinden şimdi istediği lkafı çarpsın az sonra görücez pardon göremicez o kısımları foruma yazamaıordestere iyi laf cakıyon ha gece gece adama
Hacı sen bilirsin yazar burda ne demek istemiş?şimdi desterenin demesine göre sn kalbindeki de resimdeki mi aklım karıştı
destere iyi laf cakıyon ha gece gece adama
Nostalji asla eskimez Bak tv dunyası dönem dizileriyle kaynıyorhayırdır moralini kim bozdu dagılmısssın boyle
seni gordgmden beri aynı foto :=) teknoloji gelişti artık siyah beyaz takılıyon sen daha
Hacı sen bilirsin yazar burda ne demek istemiş?
D:tamam )
avatarında beren resmi olan yumoştur ))
anlamıyor ama şimdi iki gün sonra jeton düşer emreye) o zamanda şikayet edince zaman aşımından kaybediyor)
Haaaa...@destereye koca bi taş değil kaya atılmış resmenya şimdi seninle o resimdeki adam arasında da bir şeyler demiş olabilri kendi de göz koymuş kıskançlıktan totosunu da çarpıyor olabilir bilemedeim ço kkarmaşık bu destere 7 bilinmeyenli denklem gibi
Haaaa...@destereye koca bi taş değil kaya atılmış resmen