8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Seviyeli konuşursa banlanmaz? Ben neden banlanmıyorum? sen neden banlanmıyorsun? Forumdash neden banlanmıyor? :X

evet yani emre gibi olmazsak sonumuz parlak yoksa banki moon :))

- - - Ekleme - - -

23:15 - 23:30 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 3.59 , 2) FOX: 3.24 , 3) STAR: 3.17 , 4) ATV: 2.74 , 5) KANAL7: 2.61

öbgz nin esintisi hala devam ediyor cookis reytinglerinde daha yüksek çıkmıştır bunlar dandik sbt reytingi :)

Aynen kıza çok ayıp etti. Son anda ter köşe yaptı aldı parayı. Sonradan açıklama yaptı yemin ağız alışkanlığım diye. Para sevgisi işte insana neler söyetiyor
Orda millet kıza hak veriyor utanmadan bide alkişlıyor...Anneside oğlumu görün işte benim oğlum gibi övünerek bişeyler diyordu😕

23:30 - 23:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) KANALD: 4.09 , 2) STAR: 3.48 , 3) ATV: 2.61 , 4) FOX: 2.29 , 5) SHOW: 1.67

23:30 - 23:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1)
KANALD: 4.09 , 2) STAR:
3.48 , 3) ATV: 2.61 , 4) FOX:
2.29 , 5) SHOW: 1.67

ozan admine mesajı attım arkadaşlar..umarım yeni bir başlangıç olur bu...banlanan ve banlanmayan arkadaşları kazanmak için iyi bir hamle olur genel af...:butterfly:

Güven bana bi türlü istenileni veremiyo bakalım bu 15 ne yapacak

ozan adminden mesaj geldi..takasın banı sadece 3 günmüş...aynısını tekrar ederse 1 ay olcakmış...bu perşembeyi ıskaladı yine takas..:blue:

emre ne dedi anlayan varmı Allah rızası için biri açıklasın :))))
hu seyss yor mii hu seyyysss ıt saç tıı fer mii dı isnattı felç mii kip yor mı farlot cast mı annanannanna ay gem gut cas meee na na na an yu generaa kımo who says who sayss only dans tur nat mee :X

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...