8 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Yahu reytinglere takılmayın. :D

20 Dakika benim gibi amerikan dizi severlere(!) 😛:J ilaç gibi geldi. Hikaye güzel. Oyuncular da iyi. Ayrıca bu bölüm soğukluğu üzerinden biraz attı. Reytingi düşük olsa da izleriz. :D

Bu sefer de Fırat Çelik'i hiç beğenmedim. :D O ses nedir yahu dublaj mı kendi sesimi belli değil berbat bir ses. :D Düzeltsinler acil! 😛

20 Dakika benim gibi amerikan dizi severlere ilaç gibi geldi. Hikaye güzel. Oyuncular da iyi. Ayrıca bu bölüm soğukluğu üzerinden biraz attı. Reytingi düşük olsa da izleriz. :D

Bu sefer de Fırat Çelik'i hiç beğenmedim. :D O ses nedir yahu dublaj mı kendi sesimi belli değil berbat bir ses. :D Düzeltsinler acil! 😛

ben severek izliyorum ama tekrarını izliyorum öbgz den vazgeçecek kadar değil yani güzel ama öbgz öncelikli :))

AB grubunda Seksenler 12.54 ratingle geceyi şampiyon bitirmek üzere!

Sbt su sonuclari takip edenleri cocuk falan mi zannediyo?? Sacmalik otesi..

hımmmm...parmakları sayıyom....destere ile legolası gördüm..ayakları da saycam ama ayaklar bile kalkmıyo vallaha...:bağır:.lennnnnn hiçmi merak etmiyonuz ne yazcak bu adam diye...:bağır:

20 Dakika benim gibi amerikan dizi severlere(!) 😛:J ilaç gibi geldi. Hikaye güzel. Oyuncular da iyi. Ayrıca bu bölüm soğukluğu üzerinden biraz attı. Reytingi düşük olsa da izleriz. :D

Aynen. Bence basarili bir yapim.
Firat Celik'in sesine dikkat etmedim ama rolü kapmis.

AB grubunda Seksenler 12.54 ratingle geceyi şampiyon bitirmek üzere!

Sbt su sonuclari takip edenleri cocuk falan mi zannediyo?? Sacmalik otesi..

biri sbt ye dur demezse seksenler 40 a kadar çıkar son 40 yılın rekorunu kırar

cookis reytingleri daha adaletli :))

Aynen. Bence basarili bir yapim.
Firat Celik'in sesine dikkat etmedim ama rolü kapmis.

sesi berbat olmuş 20 dakikada hala fatmagüldeki mustafanın sesini arıyor kulaklar ama burdaki ses tonu ofsayt ses gidince fırat çeliğin oyunculuğuda düşmüş gibi

sbt de şişen seksenler kadar şişmiyorya değerimiz ne diyeyim artık...:bağır:

sesi berbat olmuş 20 dakikada hala fatmagüldeki mustafanın sesini arıyor kulaklar ama burdaki ses tonu ofsayt ses gidince fırat çeliğin oyunculuğuda düşmüş gibi

Evet oyunculuğu da düşmüş kesinlikle.

Sesinin dediğin gibi Fatmagüldeki ses olmalı. Yakışıyor ona o ses. :))

twitter dan 20 dakika esintileri :
130 dakikalık diziye "20 dakika" adını verenle yeni doğmuş bebeğe Hüsamettin adını veren kişi aynı kafada. Tanışsalar çok iyi anlaşırlar
<s>#</s>20dakika da cezaevindeki güvenlik kamerasını yöneten adam dizinin yönetmeninden daha iyi açılar, yakın planlar çekiyor!. oscar goes to CCTV
İlker aksum resmen tarih yaziyo yau nasil bi oyunculuktur bu <s>#</s>20Dakika

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...