valla panpa bende beğen tuşu yok...olsa dükkanda tuşlarda senin....:smug:Bu arada beğenme tuşları nereye kayboldu?
valla panpa bende beğen tuşu yok...olsa dükkanda tuşlarda senin....:smug:Bu arada beğenme tuşları nereye kayboldu?
ahahahafox da yemekçiler oturmuşlar yine sofrayı...programın adı yemekteyiz olunca sofradan kalkmak bir türlü mümkün olmuyor haliyle...![]()
aha yine kayboldivalla panpa bende beğen tuşu yok...olsa dükkanda tuşlarda senin....:smug:
ortadan kaybolmuşVay biü zirveye oturmuş 20 dakika yükseliyo öbgzk reklamdı aynı şekilde ekip 1
bu öbgz ye 2 yıl sonra bir iade-i ziyaret edeyim dedim..ettim edeceğime pişman oldum....bu cemile ne hale gelmiş ya....saçlar filan 220 volt şehir akımına kapılmış gibi fırlamış gitmiş..gece görsem altıma yaparım korkudan...😱ha:
bu öbgz ye 2 yıl sonra bir iade-i ziyaret edeyim dedim..ettim edeceğime pişman oldum....bu cemile ne hale gelmiş ya....saçlar filan 220 volt şehir akımına kapılmış gibi fırlamış gitmiş..gece görsem altıma yaparım korkudan...😱ha:
Oranlar çok kötü acaba diyorum dizileri öğrenciler mi seyrediyorlardı malum şimdi sınav haftası herkes ders çalışıyor![]()
Avatarın çok kötüOranlar çok kötü acaba diyorum dizileri öğrenciler mi seyrediyorlardı malum şimdi sınav haftası herkes ders çalışıyor![]()
Hayır aga gidemezsin!bizim 2 sınav kaldıcuma bitiyo banlanmazsam burdayım banlanırsam 1 ay yokum eğer 1 ay banlanırsam foruma girmem artık hakkınızı helal edin