7 Ocak 2013 Pazartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
8c20fb96d9e405738f69f84a0d0e7f11_normal.jpeg

erol köse
‏<s style="text-decoration: initial; color: rgb(187, 187, 187);">@</s>drerolkose

Hadise sinirini Serhattan aldi cunku 6000 kisi beklenen yilbasina123 kisi gelince 5 Tirla geldigi Ankaradan aglayarak dondu <s style="text-decoration: initial; color: rgb(102, 193, 193);">#</s>otursifir

:D

resmen hadisenin kişiliği çıktı ortaya. bu adamın kasedi var sen onu eleştirsen oda seni eleştirsin kadının egeosu tavan yaptı yahuu :))))

kanal d de kafayı yedı kaçıncı tekrarı oldu intikamın.ben bıraz kanal d yı panıklemış gördüm nerdeyse hergün ıntıkamı verıyorlar
4.tekrar bu. Ona Bakarsan 20 Dakikanın tekrarlarını Star 10 defa vermiştir. Bu yeni dizi ne bekliyosun ki? Dizinin tekrarları verilecekki izleyeci kazanılcak. Baştan Kvp de böyle yapmıştır, her yeni dizi yapar bunu neyse ne derseniz deyin siz kendi bildiğinizi konuşuyosunuz.

AllahaHakareteden EksisozlukKapansın???
Yine neyi kaçırdım ben? Sen bilirsin beyazsoy olayın aslı ne?

AllahaHakareteden EksisozlukKapansın???
Yine neyi kaçırdım ben? Sen bilirsin beyazsoy olayın aslı ne?

bunu başlatan geçen sene taraf yazarı mehmet baransun ve bügün gazetesinde yazan bir yazar. ekşide allaha hakaret entriler varmış hiç dönüp bakmadım ekşiyi pek ciddiye aldıgım yer değil çok nadir girerim

Karadayı süper bi bölüme daha imza attı ama artık mahirin dövüş sahneleri birz daha öne çıkmalı yarın tnsde 10 civarı alır yine

karadayıya pek bakmadım biraz baktım ama senaryo düşmüş gibimiydi aksion haraketlilik yoktu bölümdü izleyenlerden biri özet geçebilir mi

Ders çalışırken Karadayı'yı izledim iyi bi bölümdü.Mahir kızla doğru düzgün bi şey konuşmuyo umutlanıyo kız sonra yine o üzülüyo :D verdiği mektubu da Feride'den sanır büyük ihtimal karışır işler :D

sbt ye göre acun baya kötü bir gün geçirmiş
karadayı her zamanki gibi gitmiş
kş perşembeden az biraz yükselir gibi
şimdiden sonraki anlıkalr da yga nın reytingğini gösterecek

22:20 - 23:15 reyting'leri; 1) ATV: 8.68 , 2) KANALD: 6.82 , 3) STAR: 5.66 , 4) FOX:: 3.69