Merak etme altına made in cookies yazarımcookies anlık verilerine göre kıran kırana bir mücadele var karadayı müthiş gidiyo
- - - Ekleme - - -
kardeş perşembe böyle yapma reklam aralarında mobilden bakarken seninkiyle karıştırmayalım
Merak etme altına made in cookies yazarımcookies anlık verilerine göre kıran kırana bir mücadele var karadayı müthiş gidiyo
- - - Ekleme - - -
kardeş perşembe böyle yapma reklam aralarında mobilden bakarken seninkiyle karıştırmayalım
Kayıp Şehir çok iyi gidiyor
Kayıp Şehir Perşembe kalsaydı da A/B`de yakın zamanda zirvede olabilirdi
Kayıp Şehir Perşembe kalsaydı da A/B`de yakın zamanda zirvede olabilirdi
21:15 - 21:30 cookies#reytingleri# 1) Atv: 25.3 , 2) Star: 9.19 , 3) Kanal d: 8.78 , 4) TRT1: 2.92 , 5)Show:1.23
revan konu perşembe değil...kusura bakma takasa yükleniliyorsun ama bu senin yazdıklarının da kışkırtmadan farkı yok...kışkırtmadan oluşan cezaların sorumluluğuda günahı da senin boynuna bilmiş ol...:kiwi-fruit:Kayıp Şehir kaliteli ama bence İntikam kalitesinde değil. Perşembe kaliteli bir dizi gelince hemen A/B`de zirvede yer alıyor.
İntikam artık yakın zamanda totali de alır
Bunlar benim düşüncelerim. İsteyen okur, isteyen görmezden gelir!revan konu perşembe değil...kusura bakma takasa yükleniliyorsun ama bu senin yazdıklarının da kışkırtmadan farkı yok...kışkırtmadan oluşan cezaların sorumluluğuda günahı da senin boynuna bilmiş ol...:kiwi-fruit:
atv ye daha fazla yokmuydu..[sm=s15.gif]21:15 - 21:30 cookies#reytingleri# 1) Atv: 25.3 , 2) Star: 9.19 , 3) Kanal d: 8.78 , 4) TRT1: 2.92 , 5)Show:1.23
Çevir gazı yanmasın kalite akıyor bazı dizilerden zaten perşembe ab grununda 5 reyting alan diziler..
atv ye daha fazla yokmuydu..[sm=s15.gif]
bunu sana yakıştıramıyorum revan...sen halbuki en serinkanlı üyelerden biriydin...ne olduda böyle oldu bir anda anlayamadım...
Bunlar benim düşüncelerim. İsteyen okur, isteyen görmezden gelir!