20 Dakika'da Bi' Başka Hata Daha Mı?

Forumdash

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
38,927
Puanı
1,060

attachment.php

Geçtiğimiz Salı akşamı başlayan 20 Dakika dizisinde Melek karakterine sağlak mı yoksa solak mı testi uygulandı...Meleğin solunda duran Komser Ozan hafif ağirliktaki topaçı yavaşça Meleğe atar fakat Meleğin kollari bağdaştir bir eli (sol) hafif battaniyenin altindayken diğer eli(sağ) acıktaydı...
Bu etkenlere bakıldıgında sizce test doğru mu uygulandı?
yoksa yanliş mı? yoksa hatalı bi sahne mi?
Sizce
Melek Sağlak mı Solak mı?

İşte O Sahne

20 Dakika 1.Bölüm 720p HD Tek Parça izle - YouTube

35a9owk.jpg

Ekli dosyalar

• FF Özel Haber.jpg
    FF Özel Haber.jpg
    70.6 KB · Hit: 458
Son düzenleme:
Ben tam anlayamadım. Soldan atılan bi şeyi sol elle tutmak mı daha normal? O son cümleyi açar mısın?

- - - Ekleme - - -

Köşe yazısı tadında yazak dedik :X Onda da anlamadın ya:( Bodoslama anlatacam bundan sonra:X
Bu hata değil mi ? Adam solundan atıyor :F:F Tabi sağ ile atacak..Karşisina geç ordan at hangi elle tutuyor..Yanliş test yapıyor adam orda:X

​He anladım :ok: :D

Ben tam anlayamadım. Soldan atılan bi şeyi sol elle tutmak mı daha normal? O son cümleyi açar mısın?
Hayır yahu adam test atıyor ama katil sol elini kullanmiş..soldan atılıyor nesne sağ eli tutuyor..Bu test için karşisindan atması gerekmez mi sağ mı sol mu diye...

ben olayı çözdüm olay çok basit :)

ister solumuza ister sağımıza bir cisim atılsın sağlaksak sağ el cisme uzanır solaksak sol el cisme uzanır hata yok ??

ben olayı çözdüm olay çok basit :)

ister solumuza ister sağımıza bir cisim atılsın sağlaksak sağ el cisme uzanır solaksak sol el cisme uzanır hata yok ??

adam solunda ama :S elini kıvırması gerek yada hızlıca dönmesi gerek olmaz mı?

yani komser cismi atarken doğru yapmış :))

ama cisim komserin elindeyken ilk resimde sanki kadına şeyini gösteriyor gibi bir göz yanılgısı
oluşuyor ama öyle bişey yok yanlış anlamyın :))

yani komser cismi atarken doğru yapmış :))

ama cisim komserin elindeyken ilk resimde sanki kadına şeyini gösteriyor gibi bir göz yanılgısı
oluşuyor ama öyle bişey yok yanlış anlamyın :))
Beyazsoy oldum 😱 bırakıyorum editörlüğü 😱 :X:X

adam solunda ama :S elini kıvırması gerek yada hızlıca dönmesi gerek olmaz mı?

adam solundada olsa tüm vucudu çevirmeden sağ el cisme doğru uzanır refleks şeklinde bunu kendimden biliyorum bende solağım atılan cisimde önce sol elim cisme doğru gider çünkü sağa fazla güvenmem :)