Kanal d kumandada 8 deinsan rastgele olsa bile denkgelir kanal d kumanda da 1000 lerde mi
- - - Ekleme - - -
şimdi fgsn ve intikamın ilk bölümlerine bakalım neden iyi dediğin ortaya çıksın![]()
Kanal d kumandada 8 deinsan rastgele olsa bile denkgelir kanal d kumanda da 1000 lerde mi
- - - Ekleme - - -
şimdi fgsn ve intikamın ilk bölümlerine bakalım neden iyi dediğin ortaya çıksın![]()
vallahi fatmagülün suçu ne daha iyiydi bundan ondada hayatımdan boş zaman geçiyordu ama bunun kadar değil
Kanal d kumandada 8 de) O gün bi filme dalmıştım geceye kadar onu izledim ama hngi filmi hatırlamıyorum desem ?
Senlemiydi beyazsoylamıydı ?
Siz ikiniz dila izliyonuz hayatınıza ne katkısı oluyorona bakarsan tüm diziler filmler hayattan zaman çalar ve karşılığında bişey vermez ??
mesela sen en sevdiğin diziyi izledikten sonra hayatına ne gibi bir katkısı olduğunu düşünüyorsun ?
sadece boş zamanını geçirirken canın sıkılmasın diye takılıyorsundur filozof olmak için değil ??
ona bakarsan tüm diziler filmler hayattan zaman çalar ve karşılığında bişey vermez ??
mesela sen en sevdiğin diziyi izledikten sonra hayatına ne gibi bir katkısı olduğunu düşünüyorsun ?
sadece boş zamanını geçirirken canın sıkılmasın diye takılıyorsundur filozof olmak için değil ??
İntikama katlanamadın peki Diloşa nasıl katlanıyosun ? çok mrk ediyorumsevdiğim diziler " intikam " kadar boş zamanımı almıyor
Siz ikiniz dila izliyonuz hayatınıza ne katkısı oluyorduygularınızı alalım
![]()
sevdiğim diziler " intikam " kadar boş zamanımı almıyor
o dajha poaltı yakalayamdı hem bizim bıyıklı türkçeci esatın akıl hocası olur birkarşılaşsasürptriz tyumaurta ???
seni okutan türkçe hocasını esata teslim etmek lazım)
sevdiğim diziler " intikam " kadar boş zamanımı almıyor
Gzl bi filmdi ismine bakmadım hatun kaynıyodu filmkesin doa gibi atlı bir filmidri yoksa o ka dalmazdın
- - - Ekleme - - -
herkes olabilir sürptriz tyumaurta gibi konu![]()
Gzl bi filmdi ismine bakmadım hatun kaynıyodu film
Siz ikiniz dila izliyonuz hayatınıza ne katkısı oluyorduygularınızı alalım
![]()
sen hatçeye b akmaktan zaman geçmiş mi farkına mı varıyon şopar oturuyon saat 20 kalkıyon saat 23.30 foruma yorum yaz uyudiloşumu soruyon)
vallahi diloş kalite olarak içi boş ama cuma günleri idare eder bir dizi) zamanımı çalmıyor
sadece boş zamanım çalınsın diye isteyerek ve bilerek izliyorum)
sen hatçeye b akmaktan zaman geçmiş mi farkına mı varıyon şopar oturuyon saat 20 kalkıyon saat 23.30 foruma yorum yaz uyu![]()
işte düşün o zaman diliminde hatçe olmasa nasılda sıkılırdım ama hatçe olunca izliyorsun konu yok zaten dizide mal gibi bakışıp duruyorlardı bir ara ama hatçe bindiği at kadar güzel salına salına dolaşırken çevrede dizi bitiyor![]()
destere mi ata binmiş? at mı destereye binmiş? anlamadım orayıat ata binmiş yani![]()
karışık ilikiler yumağı boşver panpa anlarsan uykun akaçr gaz yapar sonrası basür
destere mi ata binmiş? at mı destereye binmiş? anlamadım orayı)
destere mi ata binmiş? at mı destereye binmiş? anlamadım orayı)