Sıla'nın Tuhaf Zaafı

yatutarsa

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,228
Puanı
1,060
Başarılı sanatçı Sıla, Kral Pop Akustik programının ilk konuğuydu.

Katıldığı programda kendisiyle ilgili bir çok soruyu da cevaplayan ve akustik performanslar sergileyen Sıla,yazım kurallarına çok dikkat ettiğini hatta buna karşı zaafı olduğunu belirtti ve her zaman yanında bir imla sözlüğü taşıdığını söyledi.

Hatta konserlerinde açılan pankartlarda -de ekinin ayrı veya bitişik yazılmasına bile dikkat ettiğini ve fanlarını bu konuda uyardığını belirtti.

Son düzenleme:
Ben de bu konuda çok dikkatliyimdir. 😎
Ama ben zaten bunu biliyordum. :D Hatta Vaveyla'daki "a" şapkalıymış. Sıla da şapkalı "a"ların okunuşuna dikkat ediyormuş. :D

Sıla'nın TDK sözlüğü kullandığını biliyordum da bunun neresi tuhaf :) Gayet güzel bir şey.Türkçemize değer veriyor.:)

Emre neden öyle diyorsun ki Türkçemiz çok sağlam bir dil.Neden yabancı sözcüklere yer verelim ki konuşmalarımızda.Elimizden geldiğince düzgün kullanmalıyız Türkçeyi :)

niye türkçeye dikakt etmek çok da önemli değil bence öyle olsa en çok fan bülent ersoy da olurdu :)

Bence çok önemli bir özellik. Ben mesela forumda ya da başka yerde hatalı yazım gördüğümde gözümü tırmalar o benim. :) Doğrusu varken niye yanlışını yazalım? :)

Mesele fan kazanma meselesi değil. Türkçeyi iyi kullananın hayranı çok olur gibi bir şey demedim ben. :)

Giden gitmiştir demekle olmuyor ama :) Zaten Türk toplumunun genel sorunu ne yazık ki bu.Gitgide yozlaşan bir dilimiz var,buna sahip çıkmak durumundayız.Bu sen ya da ben hiç farketmez.Önemli olan dile gereken önemi göstermek.Giden gitti demekle bir yere varamıyoruz Emreciğim. :)

Son düzenleme:
Bence klavuz taşımıyordur😕 Bunun içinde app. vardir:X

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

Giden gitmiştir demekle olmuyor ama :) Zaten Türk toplumunun genel sorunu ne yazık ki bu.Gitgide yozlaşan bir dilimiz var,buna sahip çıkmak durumundayız.Bu sen ya da ben hiç farketmez.Önemli olan dile gereken önemi göstermek.Giden gitti demekle bir yere varamıyoruz Emrecim :)
tamam başlayalım emrecim değil emreciğim :)

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

niye 2 mesaj ve 4 tane aynı cümle yazıyorsun😛layful:

- - - Ekleme - - -

Bence çok önemli bir özellik. Ben mesela forumda ya da başka yerde hatalı yazım gördüğümde gözümü tırmalar o benim. :) Doğrusu varken niye yanlışını yazalım? :)

Mesele fan kazanma meselesi değil. Türkçeyi iyi kullananın hayranı çok olur gibi bir şey demedim ben. :)

bn de tırmallanma olmuyor hiç :)

:D Heh bak ilk hatamı yakaladın bu güzel bir şey tabi ki.Düzelttiğin için teşekkür ederim,düzeltiyorum hemen. :)

Son düzenleme:

Forum İstatistikleri

Konular
173,108
Üyeler
8,483
Son Üye
justking