5 Ocak 2013 Cumartesi Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Senaryoyu yazanda bir şey var tabi haklısın senaryosu TEK TÜRKİYE Kadar güzel değil değişmeli bence Tek Türkiyenin senaristi gelmeli :)

tek türkiyenin terör sahneleri izlemedim başlarken ki senaryosunu izledim doktor gerçek doktordu ozamanlar :))) o zaman begenmişti bu dizi kesin tutar demiştim.. pnun senaristi fena değildi

ben pek dizi izlemiyorum ki tek işler güçlerin tamamını izlemeye çalışırım diğerlerini zapin yaparak.

şefkat tepe sanıırm eski pkklı terörist en son lafı ölümün eşigine gelmiştir :)))

: ben yıllarca şu şerefsziler gibi alçakça yaşadım böyle şerefsizce yaşamaktansa sizin gibi kahramaca ölürüm daha iyi

bunu bir eski terörist dermi ya milletin milli duygularını sömürmekten başka bişey değil

Doktor dizinin en başında dizinin en kötü karakterlerinden biriydi. Son kardeşini öldürdü teröristler gözü önünde. Yavaş yavaş iyi oldu ve bu sezon da time katıldı. :)

Serkan hep ayni seyleri yapiyo aga :)

ben ilkkez dinledim kararsız kaldım.. big box mıdır nedir nefret ederedim ama ikiside bayagı iyidi diğer çocuk çok farklı sesler çıkardı ama melodi yapamadı biraz meleodik yapsaydı adam tartışmasız serkandan daha iyi olurdu

ben ilkkez dinledim kararsız kaldım.. big box mıdır nedir nefret ederedim ama ikiside bayagı iyidi diğer çocuk çok farklı sesler çıkardı ama melodi yapamadı biraz meleodik yapsaydı adam tartışmasız serkandan daha iyi olurdu
Katılıyorum. Bence de Serdi sahnede iğrençleşti. Ve bu yüzden kaybetti.

Doktor dizinin en başında dizinin en kötü karakterlerinden biriydi. Son kardeşini öldürdü teröristler gözü önünde. Yavaş yavaş iyi oldu ve bu sezon da time katıldı. :)
terörist için anne baba kardeş yoktur ki kardeş karşı tarfaysa hayindir. yine içinde kardeş sevgisi kaldıysa bile bu durumda hem asskerlere hemen pkkkya düşmanolur. adam resmen en türkten ene türk olmuş bu kadarıda fazla :))))