Tns'nin Reyting Şifresi !

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan beyazsoy
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Hepsini okudum.müthiş yazı olmuş:).sen hakkaten bu işi biliyorSun:D

Eline sağlık uğraşmışsın güzel olmuş :D

sagol kardeş

objektiflikten uzak tamamen konunun sahibine ait iddiaları destekler nitelikte hayali bir dünya ürünü subjektif düşünceler silsilesi .. türkiyeyi kafanızda nasıl algılıyorsunuz 50 kişiye sor 50 si farklı şeyler söyler 50 kişinin dediğide doğrudur gerçek doğruya ulaşmak için kanıt lazım yazıdada kanıt diye sunulan örneklerde sadece konu sahibinin kendi iç dünyasındaki doğruları güçlendirecek yorumlar var..

bir dizinin tutmaması oyuncusuna yönetmenine senaryosuna bağlı kumandayı kimin kaptığına bağlı değildir ..

katılanada saygı duyarım katılmayanada

bu türkiyeyi yansıtıyor demiyoruz destere :)) evet bu haber değil köşe yazısı bölümünde yazdım yüzde yüz yorum :))) niye bu kadar büyük tepki verdin analamadım ilginç!!!!!! hangi ruh haliyle okuduysan yanlış okumuşsun daha çok yanlış algılamışsın :)))))

seçim anketleride tüik verilerine göre yapılır denek seçimide. bu denekler bulunması için 6 ay testler yapıldı ve üniversite bu denekleri kontrol etti.. bizde türkiyenin değil tns nin şifresi dedik. tns deki deneklerin listesinin tv izleme eğilimi bu sadece.. kumandayı kapan önemlieger kumandayı yaşlı teyze kaparsa ona yönelik dizi yapacan çocuk kapıyorsa ona göre yapacan ozaman yönetmen oyuncu senaryo önem kazanıyor sen bereni kremde oynatıpta intikamdaki oranları alacağını mı sanıyorsun :))))))

Hepsini okudum.müthiş yazı olmuş:).sen hakkaten bu işi biliyorSun:D

estagfurullah kardeş.. bildiğimi söylemek iddialı olur bu desterenin deği gibi yorum yanlış çıkabilirler de

Son düzenleme:
emreciğim yorumu tutan ve tutmayan işlere göre yaptık denker tüik verilerine göre türkiyeyi (%80) i yansıtıyor denekler kimler olduğunu bilseydik işimiz daha kolaydı. :))))

- - - Ekleme - - -

emreciğim yorumu tutan ve tutmayan işlere göre yaptık denker tüik verilerine göre türkiyeyi (%80) i yansıtıyor denekler kimler olduğunu bilseydik işimiz daha kolaydı. :))))

agb-sbt neye göre yapıyordu:D

destere bügünkü sonuçlara göre alev alevde tuttu onda çifte intikam var :))))

- - - Ekleme - - -

agb-sbt neye göre yapıyordu:D

agb kafasına göre yapıyordu :))) yarı denegin aleti bozuk yarı denekte eleden ele dolaşıyor:)) sbtde tüike göre yapıyor ama o türkiyenin tamamnı kapsıyor köyllere kadar yayılmışlar. kısaca baz aldıkları türkiye üçünde de farklıydı agbnin denekleri daha çok şehirliydi türkiyenin sanıırm %60 nı kapsıyordu

alevde zaten senaryo baştan belli önce masum aşıklar ayrılır sonra biri nitikam için eski sev.karısının amcası m ıdayısı mı ne evlenir sonra duygularına yenik düşen aşıklar birlikte olur bu oalty açığa çıkınca zenginler intikam alır sonra masum duruma düşenler intikama başialar alevde intikam bitmez yani :D

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

agb kafasına göre yapıyordu :))) yarı denegin aleti bozuk yarı denekte eleden ele dolaşıyor:)) sbtde tüike göre yapıyor ama o türkiyenin tamamnı kapsıyor köyllere kadar yayılmışlar. kısaca baz aldıkları türkiye üçünde de farklıydı agbnin denekleri daha çok şehirliydi türkiyenin sanıırm %60 nı kapsıyordu

o zman en iyi sbt mi oluyor bu durmda ülkenin tamamnını kapsadığına göree:D şehir nğüfusu 75 kır 25 2 sene önc eben lys ye çalışırken öyleydi D:

o zman en iyi sbt mi oluyor bu durmda ülkenin tamamnını kapsadığına göree:D şehir nğüfusu 75 kır 25 2 sene önc eben lys ye çalışırken öyleydi D:

bu oran her yıl değişir sanırım o verdiğin oran 50lili yılarda kalma :))) artık şehir nufusu daha fazla bildiğim kadarıyla . tamamen kapası var birde gerçekten dogru ölçüyormu dogru denekler bulunmuş mu. denetimlerini kim yapıyor. agb yi bir kişi denetliyordu ama artık sbt ve tns yi 3 dört yerden denetlenecek

bu oran her yıl değişir sanırım o verdiğin oran 50lili yılarda kalma :))) artık şehir nufusu daha fazla bildiğim kadarıyla . tamamen kapası var birde gerçekten dogru ölçüyormu dogru denekler bulunmuş mu. denetimlerini kim yapıyor. agb yi bir kişi denetliyordu ama artık sbt ve tns yi 3 dört yerden denetlenecek

valla kitapta 2005 diyor şehir 75 kırsal 25 :D dediğim gibi tam yansıttığını düşünmüyüyorum hiçbir şirketin ülke yapısını o yüzden hepsinde değişik çıkıyor tns de aynı şekilde

valla kitapta 2005 diyor şehir 75 kırsal 25 :D dediğim gibi tam yansıttığını düşünmüyüyorum hiçbir şirketin ülke yapısını o yüzden hepsinde değişik çıkıyor tns de aynı şekilde

pardon ben yanlış anlamışım yeni oran %77 şehir olmuş ama bu köyle ile ile diğer nufusu kapsıyor. asıl kursal nufus %35-40 civarında şehir merkezinde yaşayanlar %60 civarı

zaten tns ile sbt kıyaslarsan mesela 20 dakika ve işler güçler intikamın ab si daha fazla buda tns nin daha az kırsala kaydıgını gösterir