10 Saniyede İntikam Analizi

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Almila
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Almila

Hilal
Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
1,615
Puanı
284
1) İntikam, yer yer Revenge'den daha gerçekçi. Bir kere Revenge'in başrolündeki Emily Van Kamp sesini kısarak ve gözleri de donuk oynayan bir genç kadın. Bir zaman sonra "eeh senin intikamına da başlarım" dedirten bir cins. Oysa Beren Saat bambaşka. Gözleriyle oynayabiliyor. (Devamlılık, köpek hiç mi yaşlanmamış? gibi detaylara takılınmasını da doğru bulmuyorum. Bunlar kusursa, orijinalinde alası var. Üstelik de bu bir masal, bir dizi.)

2) Şahika Arsoy'u yetersiz buldum. Ne olur kusuruma bakmasınlar. Ben o güçlü, çevresini parmağında çeviren, entrikacı, girdiği odada herkesi titreten kadını henüz göremedim.

3) Şatafatı ve zengin yaşamın ayrıntılarını dizilere uygulayamıyoruz. Ya kıyafetler, ya detaylar, ya yan roller, ya figüranlar, bir şey mutlaka zorlanıldığını hissettiriyor. Bunu kabul edelim.
(Bir tek Aşk-ı Memnu'da başarılmıştı.)

1156102-intikamberen5_60324202550e695cb203d2.jpg

4) Nejat İşler, Mert Fırat, Engin Hepileri çok iyi. Ezgi Eyüboğlu tam bekleneni vermiş. Zafer Algöz'de bir salon adamı tipi yok, ama ilerleyen bölümlerde kendisinden de çok ümidim var.

5) Berkun Oya'nın senaryo uyarlaması çok iyi. Senaryo ekibi de güzel diyaloglara imza atmış.

6) Dizi önümüzdeki haftadan itibaren ivme kazanacaktır. Şimdilik olmuş kabul edebiliriz.

7) İlk bölümü ardarda üç kez yayınlayan Kanal D sosyal medyada makara konusu oldu hafiften.

Katılırsın katılmazsınız ama Beren cidden çökmüş. :(

Bu çökme işi 6 ayda mı olmuş😕 Haziranda ara verdi Ocakta geri döndü..6 ayda ne kadar çökebilir? Ne kadar çöktü?

intikam dörtdörtlük revenge den iki kat daha kaliteli

tamam ama şahika hakkındaki değerlendirmelerine katılmıyorum
, bence şahikada beklentinin üstünde yakışmış diziye ben bu kadını bir çocuk sevdimde gördüm silik bir tipti ondan böyle bir kadın çıkması harika olmuş :))