İntikam Dizisinden İnanılmaz Fotoşok

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan xemrexxx
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

xemrexxx

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
148,454
Puanı
1,061
İntikam dizisinde evler boğaza komşular ama olayda bir terslik var.
Leyla, Yağmur'a Kanlıca'ya hoşgeldin diyor işte hata da tam burada başlıyor.
Çünkü Arsoylar'ın evini daha önce ilanlarda gördük :ilanlara göre ev Büyükçekmece'de ama Kanlıca Beykoz'a bağlı.
Yani Yağmur Kanlıca'daki evinden Büyükçekmece'deki Arsoylar'a komşuluk yaparak tarihe geçiyor.
İşte hürriyyetemlak'taki o ilan:

İşte evin birebir resimleri:
BUNLAR DİZİDEN

BUNLAR DA HÜRRİYEEMLAK'TAKİ FOTOLAR

aynı sokağın bir tarafındaki evler bir semte bir tarafındaki evler bir semte yada mahalleye yada ilçeye ait olabilir hata yok konu kilit darksaal konuyu kitle emre pırtlatmış yine :))

aynı sokağın bir tarafındaki evler bir semte bir tarafındaki evler bir semte yada mahalleye yada ilçeye ait olabilir hata yok konu kilit darksaal konuyu kitle emre pırtlatmış yine :))

beykozla büyükçekmeceyi komşu sokaklar yapmak için nasıl bir vtsunami yarattın acaba :d

boğazda öyle ev nasıl bulacan bulsan da sana çekim izni verıller mi sanıyorsun. çoğu dizide böyle kandırmaca yapılır

Emreeee tam bende aynı konudan acıcaktım :F:F

Bari buraya atayım hazırladiğim resmi..

REvenge'deki VİCtoria'larin oturdugu evde montaj :X

j0e72q.jpg

İzin vermeyi geçtim @beyazsoy Revenge'de de bunlarin evleri karşilikli oldugu için haliyle ihtişamlı bi evi oraya yerleştirmeleri gerekiyordu..Bunu dizi başladiğindan beridi düşnüyordum hep..Bence pek sırıtmamiş..Evin önune serpiştirilen ağaçlar iyi olmuş ...

Şahika hanımlarin evi kaça :F:F

yok zaten tepesinde köprüyü görünce garip gelsdi hem tüm evler beyaz bir bu farklı rek :d

Emreeee tam bende aynı konudan acıcaktım :F:F

Bari buraya atayım hazırladiğim resmi..

REvenge'deki VİCtoria'larin oturdugu evde montaj :X

j0e72q.jpg

İzin vermeyi geçtim @beyazsoy Revenge'de de bunlarin evleri karşilikli oldugu için haliyle ihtişamlı bi evi oraya yerleştirmeleri gerekiyordu..Bunu dizi başladiğindan beridi düşnüyordum hep..Bence pek sırıtmamiş..Evin önune serpiştirilen ağaçlar iyi olmuş ...

Şahika hanımlarin evi kaça :F:F

normalde yağmur balkondan bakınca o ihtişamlı şahikanın evi gözükmüyormu :))

Yurtdışı'nda bunlar normal karşılanabilir. Ama Türkiye'de asla :D :D

yok sadece karşılıklı bakışoıyoşar yağmur un ev gözüküyor şahikanın ki yok nasıl izlledin swen :d

- - - Ekleme - - -

n,ye gardaş türkiyede farklı devirde mi yaşıyoz :d

ne diyon ya :)

yağmur kiraladığı evin balkonundan bakınca şahikanın evi görünüyordu ??

Yok gözükmuyor maalesef orjınalide öyle :F:F Revenge'deki evi görmen lazım ev demezsin ona...Kuş bakişi filanda cekilmiş bölümleride var...

senin koyduğun resimde

beren bakıyor karşıya ve ev karşıda işte gözüküyor fotoda ??

- - - Ekleme - - -

Oraya inşaa edilmemiş ev montaj edilmiş :X

anladımda

ben montajın farkında değilim farkında olmadığım bişey hata değildir :))

Anlamistim zaten biseylerin oldugunu bende diyorum o kocaman camlar niye sonuna kadar perde ile kapali , bogaz manzarasini gormek varken..her dizide olur boyle seyler :)

Forum İstatistikleri

Konular
172,932
Üyeler
8,482
Son Üye
Tufan