3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bence kayibi persembeye koymazlar, cunku 3 haftaya intikam 23.15'e kadar surer.. Bence en mantiklisi pzt pt-1'e alinmasi :)

evet bencede kayıp şehir başka bir güne alınır zaten yalan dünyadan yeterli karşılığı alamıyor kanal D kayıp şehri pazartesiye koysun ..

Böylece 2 maskeli olduğu netlik kazandı ve bir diğer tahminim polat 177.bölümün finalinde ortaya çıkıcak diyorum.

beren wars ilk haftadan başaldı beren ilk haftadan dizidek idüşmanlarını reytingteki düşmanlarını değil ama forumdaki en büyük düşmanının yendi birazdan konusunu kanıtlarla açacağım :d

Birşey söyleyeceğim de sen yarın İntikamın birinci olabilceğini mi düşünüyorsun. :D

Total olmasa bile Ab kesin.(birkaç hafta sonra totalde.) emin ol şu Vadi Takıntını bırakıp bir kez izle İntikamı her hafta kaçırmadan izlemezsen Vadici olacam :)

Total olmasa bile Ab kesin.(birkaç hafta sonra totalde.) emin ol şu Vadi Takıntını bırakıp bir kez izle İntikamı her hafta kaçırmadan izlemezsen Vadici olacam :)

Geçenlerde söyledim perşembe olmasa izleyebilirm diye ama kanal d aynı tas aynı hamam zirveyi alması imkansız ama orayı geç. :)

Burdan Berencilere sesleniyorum yarın tns de en fazla 6 alıcaksınızı neden diye soracak olursanız da VADİ FARK-I olucak demedi demeyin.:D

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...