merak etme 8 den 11.30 a kadar burdayım yani anlıklara bakacaz tabi vadi reklamlarında yarın toptan burdayım kaçışınız yok ezeriztakas korkunun ecele faydası yok kaçacaksan bahane arama)
şimdide dersleri bahane etti kaçma bir yere beren geliyor ifadenizi alacak)
efsane diziden efsane bir söz armağan ediyorum size
Asla birilerinin umudunu kırma, belkide sahip oldukları tek şey o'dur.
- - - Ekleme - - -
merak etme 8 den 11.30 a kadar burdayım yani anlıklara bakacaz tabi vadi reklamlarında yarın toptan burdayım kaçışınız yok ezeriz![]()
yoo öbgzk ezilmiş bitmiş dedim ezdiler zatensbt reytinglerinede fazla güvenme salı burda yoktum şoklara uğramışsın bir ara ne yöne lafı çevireceğini bile şaşırmışsın o açıdan sağlam yorum yap anlıklar seni perişan eder))
lale devri hep böyledir atıp tutar öbür gün bulamazsın forumdaonun için cevap vermeye gerek bile yok
eğlensin biraz
- - - Ekleme - - -
yoo öbgzk ezilmiş bitmiş dedim ezdiler zatenne desem tutuyo vadi ezecek diyom bu da tutar
![]()
benim kaçtığımı gören var mı yok senin var mı çok
Herkezi kendinle karıştırdın galiba Takas Berren Vadiyi ezdiğinde Bi fotoğrafını yolla Çerçeveletip duvarıma asıcam![]()
benim kaçtığımı gören var mı yok senin var mı çokyarın bu yorumunu kahkaha atacam bi resmini yolla da ayıp olmasın
![]()
Benim sana söylediğim cümleleri bana söyleyerek laf attığını mı sanıyorsun TakasBen kaçmıyorum sınavıma çalışıyorum 😉
tamam işte ne güzel bahane bak ezileceklerini çok iyi biliyo bahaneler başladıdesterenin de yarın işi çıkar büyük ihtimal lale devrinin sınavı olur falan filan hep aynı hikayeler
![]()
tamam işte ne güzel bahane bak ezileceklerini çok iyi biliyo bahaneler başladıdesterenin de yarın işi çıkar büyük ihtimal lale devrinin sınavı olur falan filan hep aynı hikayeler
- - - Ekleme - - -
yarın burda ol sen tamambenim kaçtığımı gördün mü diyorum boşa karalayamazsın