3 Ocak 2013 Perşembe Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Vadi 16
Özet 8
İntikam 7

Vadi ezecek yarın görecez

takas arkadaşım hala 19 20 ve intikam 5 aklımız oralarda haklısın :D :)

dün azcık konusalım dedik yine 5 dereceden ceza aldık seviyeli takılıyoruz bakalım şimdi 10 nuncu derecedenmi yiyeceğiz cezayı

Sorunum yok muhabbet ediyoruz sadece aramızda geçen konular ile ilgili intikam 5 alacak vadi 20 alacak demiştide herhalde 20 dakikanın 6 reyting aldığını görünce bu rakamı düşürdü 16 17 lere felan olay bu :)

Sorunum yok muhabbet ediyoruz sadece aramızda geçen konular ile ilgili intikam 5 alacak vadi 20 alacak demiştide herhalde 20 dakikanın 6 reyting aldığını görünce bu rakamı düşürdü 16 17 lere felan olay bu :)

takas eskiden yazsa sbt oldugu dönemde tntde yok artık derdim ama atv de ve aksatilmayan bir atv de yayınlanıyor kaldıkı

intikam napcagi belli olmaz

20 Dakika totalde 5.30 ab 8 le basladi

bu basariyi intikam yakalayabilecekmi mechul

sadece destere intikamı ucurmasa takasta yerin dibine sokmaz :))) yani takas haklı aslında en son aldıgı reyting kaç 16 total ab 13 ab 11 den 13 fırlamıstı bugun belli olur hersey

vadi 2 grupta da birinci olur.

takas eskiden yazsa sbt oldugu dönemde tntde yok artık derdim ama atv de ve aksatilmayan bir atv de yayınlanıyor kaldıkı

intikam napcagi belli olmaz

20 Dakika totalde 5.30 ab 8 le basladi

bu basariyi intikam yakalayabilecekmi mechul

sadece destere intikamı ucurmasa takasta yerin dibine sokmaz :))) yani takas haklı aslında en son aldıgı reyting kaç 16 total ab 13 ab 11 den 13 fırlamıstı bugun belli olur hersey

en son hatırladığım aşk-ı memnunun aldığı 28 reytinglik muhteşem skordur ondan başka rekor tanımam buda destansı kahraman berene yakışırdı

gerçekleri konuşuyorum ben hayal dünyasında değilim yani olmayan reytinglerle yorum yapmıyorum

benim dayanağım var beren gibi bir dev geliyor sizin kahramanınız ise beren karşısında emekliliğini isteyen hatta iki hafta önce balayına kaçan polat bu gerçeklerden yola şçıkıp skoru tahmin etmek zor değil :))

bu seferde TNS var sbt gibi bir anda şişirip vermiyor reytingi yavaş yavaş arttırıyor her dizi için geçerli dikkat edersen :)

Benim bu konularla pek bi bilgim yok olan varsa banada söylesin iyi olur burdan bildiğim kadarıyla sadece büyük şehirlerde var şuan gerisini bilgilendiren olursa iyi olur :)

en son hatırladığım aşk-ı memnunun aldığı 28 reytinglik muhteşem skordur ondan başka rekor tanımam buda destansı kahraman berene yakışırdı

gerçekleri konuşuyorum ben hayal dünyasında değilim yani olmayan reytinglerle yorum yapmıyorum

benim dayanağım var beren gibi bir dev geliyor sizin kahramanınız ise beren karşısında emekliliğini isteyen hatta iki hafta önce balayına kaçan polat bu gerçeklerden yola şçıkıp skoru tahmin etmek zor değil :))

Aşkı memnu finali çok konusuldu evet ama perde arkasında kanal d star ortaktı o yıllar ve star maçlar sebebiyle kvp hiç oynatmadi o aralıkta yavas yavas askı memnu yükselti rakip yok çünkü bi ara tek türkiye bile stv deki aşkı memnu geçiyordu kvp hiç baslatmasa kafiydi aydın dogan maliyeti karsılayamadi kvp nin ucuz maliyetli aşkı memnunun şişirilmesini sagladi

bugun tns berenin gerçek oranlarini görücez karsısında vadi var fox star da bisiy yok :))

vadi intikam 1nciliğinden ben söz etmiyorum en başından beride altını çiziyorum intikam 8 reyting gibi başlayacak ben 1nci olacak diye gayem yok :)

vadi intikam 1nciliğinden ben söz etmiyorum en başından beride altını çiziyorum intikam 8 reyting gibi başlayacak ben 1nci olacak diye gayem yok :)

bence 5 i geçemiçek tns de ab de 6 alir tas çatlasin

bekleyip görücez zaten intikam birinci olma sansi yok 3.cülük yetincek

Aşkı memnu finali çok konusuldu evet ama perde arkasında kanal d star ortaktı o yıllar ve star maçlar sebebiyle kvp hiç oynatmadi o aralıkta yavas yavas askı memnu yükselti rakip yok çünkü bi ara tek türkiye bile stv deki aşkı memnu geçiyordu kvp hiç baslatmasa kafiydi aydın dogan maliyeti karsılayamadi kvp nin ucuz maliyetli aşkı memnunun şişirilmesini sagladi

bugun tns berenin gerçek oranlarini görücez karsısında vadi var fox star da bisiy yok :))

bak şimdi o dönemi anlatırken rakip yoktu diye nasılda küçük düşürmeye çalışıyorsun aşk-ı memnunun rekorunu peki siz 4 aydır rakipsizlikten 15 lere kadar çıktınız hiç ağzınızdan çıktımı biz boşluktan izleniyoruz diye yorum yaparken kendinize gelince coşuyorsunuz rakip olunca başarısını düşürmek için elinizden geleni yapıyorsunuz ..

vijdanlı yorum yapın son 4 yılın şampiyonu berene saygı gösterin bizde polata gösterelim :))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...