İşte böyle farklı yorumlar yap, aynı soruyu sormaktan sen de sıkılmışsındır sanırım . 🙂
Cevabı bilen yok bu arada...
Tmm ama hala merak ediyorum.Rtükten ceza yerlerse artık star diziyi bitirir. 🙂
İşte böyle farklı yorumlar yap, aynı soruyu sormaktan sen de sıkılmışsındır sanırım . 🙂
Cevabı bilen yok bu arada...
20 dakikada oros.. Neden sansürlenmedi acaba?
Şaka yapıyorsun herhalde20 dakikada aile ne şansız yahu sürekli sırasını alıyorlar ailenin )))) bende okadar sıraya girdim kimse aradan sıraya girmedi girdiyse baştan girerler ))))
f forumun kadrolu diğer elemanları nerlerde bu gece gariiiiiiiiiiiii.........:mge:
bu soru sürekli soruluyor ama cevap yok piyasada...ali kaptan mı götürdü giderken cevabı....:mge:20 dakikada oros.. Neden sansürlenmedi acaba?
şaka mı yapıyon essah mı yazdıkların..isturbed:Onlar gece yarınsan sonra gelicekler.şimdilik bizle idare et
bu soru sürekli soruluyor ama cevap yok piyasada...ali kaptan mı götürdü giderken cevabı....:mge:
bu soru sürekli soruluyor ama cevap yok piyasada...ali kaptan mı götürdü giderken cevabı....:mge:
- - - Ekleme - - -
şaka mı yapıyon essah mı yazdıkların..isturbed:
sıkılman doğal...izleyende tuba için izliyordur herhalde bunu...yoksa kanalın yanına uğramaz kimse..:gitar:bugün 20 dakika izlemeye çalıştım ama sıkıldım kapattım tuğba çok güzel bi kadın ama
xemre nin akibetini biliyodum da desti izdivaça ne oldu..:mge:Essahtan essahtan
Bn başlattım ve hala merak ediyorum.yine soruyorum ve mesajı atıyorum forum bnm mesajı silio
ne oluyor leeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn...ohhhh yeahhhhhhh
bu gece star tv fanatikleri erkenden tüymüş forumdan...kanal d ile atv ciler yayın hayatını devam ettiriyorlar..:gitar:
ne oluyor leeeeeeeeeeeennnnnnnnnnnn...
:grey: