Dila ilk bölümünde 20 Dakikanın reklamlarda aldığı reyingi bile alamamıştı
nereye alamadı ya abartma istersen dilanın ilk bölümleri tns de 4 reytinge yaklasıyordu sbt ' de bunun gibi almıstır zaten
Dila ilk bölümünde 20 Dakikanın reklamlarda aldığı reyingi bile alamamıştı
Şimdi 45 saniye reklam verdi.
biü ne yapmış öle ya...one mınute...:hihi:22:00 - 22:15 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 9.2 , 2) TRT1: 6.26
20 dakka demekki bu gece kanal dnin aritmetiğini bozduki biü coşuyor...20 dakka öbgz yi geçemesede çelme takarsa eğer biü aradan sıyrılabilir demek istediğim....:hihi:
Umudunu kırmak istemem ama netten takip edilesi bi dizi olmuş..TV'den izlemelik değil20 Dakika'nın ilk bölümden zirveyi görmesi hayalcilik olurdu.Ayrıca hatırlatırım Ay Yapım'ın diğer dizisi Karadayı'da düşük reytinglerle başlayıp adım adım zirveyi ele geçiren bir dizi oldu.20 Dakika'da zamanla zirveye yaklaşan ve yaklayan bir dizi olacak bence kesin hüküm vermek için çok erken kaldı ki daha önemli olan TNS sonuçları yok ortada
Tuba yine cocuklari için ağlayıp sızlayan anne rolunde....Filmdeki gibi figuran sınırlari içinde dolaşacak heralde Müzikler güzel begendim bende
Hangi komedi Hakkını yeme kızın orda da ağladiysa harbiden komedi yapmiştir o zamantuba komedi dizisinde oynadı orda bile agladı sen ne diyon )) dramada aglamış çok mu )))
20 Dakika'nın ilk bölümden zirveyi görmesi hayalcilik olurdu.Ayrıca hatırlatırım Ay Yapım'ın diğer dizisi Karadayı'da düşük reytinglerle başlayıp adım adım zirveyi ele geçiren bir dizi oldu.20 Dakika'da zamanla zirveye yaklaşan ve yaklayan bir dizi olacak bence kesin hüküm vermek için çok erken kaldı ki daha önemli olan TNS sonuçları yok ortada