1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Dila ilk bölümünde 20 Dakikanın reklamlarda aldığı reyingi bile alamamıştı

nereye alamadı ya abartma istersen dilanın ilk bölümleri tns de 4 reytinge yaklasıyordu sbt ' de bunun gibi almıstır zaten :)

@cookies kardeş Valla bilseydiler sen bu kadar dert edeceksin bunu sansürlerdiler adamlar :D

20 dakika şişirdiler o kadar b en dedim 6 görür 5 görememiş sinek gibi ezmişler :d

20dakika dizisi de begenilmediği açık sanırım tekrarına kimse bakmıyor normalde tutan dizilerin tekrarıda iyi reyting alır

20 Dakika'nın ilk bölümden zirveyi görmesi hayalcilik olurdu.Ayrıca hatırlatırım Ay Yapım'ın diğer dizisi Karadayı'da düşük reytinglerle başlayıp adım adım zirveyi ele geçiren bir dizi oldu.20 Dakika'da zamanla zirveye yaklaşan ve yaklayan bir dizi olacak bence kesin hüküm vermek için çok erken kaldı ki daha önemli olan TNS sonuçları yok ortada :)
Umudunu kırmak istemem ama netten takip edilesi bi dizi olmuş..TV'den izlemelik değil:(

Obgzk bu hafta 2. Olur, ama haftaya erken bitmezse bugun ki gibi ; hemen alir zirveyi :)

20 Dakika sonradan canlanabilecek bir dizi olabilir ama çok büyük reytingler beklemiyorum ben nedense.

ama öbgz yide tebrik etmek gerek...gerçi tns reytingleri belli değil henüz ama..yinede tebrikler..önemli oyuncuları bıraktı gitti diziyi yinede birinciliğe oynayabiliyor...başrole göre değilde senaryoya dayalı dizi yaptıkları için bravo... benim için üzülmeye de bir tebrik..seksenlerede...artık senaristler ucuz amerikan senaryolarını dizi diye millete kakalamaya kalkmazlarsa daha iyi olcak...not...tebriğimi öbgz ye yaptım kanal d ye değil..ona göre ha..:bağır:

22:30 - 22:45 ortalama
#sbt #reyting 'leri; 1) ATV:
8.88 , 2) TRT1: 5.69 , 3)
KANALD: 5.01 , 4) STAR:
2.7 , 5) KANAL7: 1.43

22:30 - 22:45 ortalama #sbt #reyting 'leri; 1) ATV: 8.88 , 2) TRT1: 5.69 , 3) KANALD: 5.01 , 4) STAR: 2.7 , 5) KANAL7: 1.43
Obgzk tekrari ile biu yeni bolum arasinda 4 reyting bile yok :)

20 Dakika'nın ilk bölümden zirveyi görmesi hayalcilik olurdu.Ayrıca hatırlatırım Ay Yapım'ın diğer dizisi Karadayı'da düşük reytinglerle başlayıp adım adım zirveyi ele geçiren bir dizi oldu.20 Dakika'da zamanla zirveye yaklaşan ve yaklayan bir dizi olacak bence kesin hüküm vermek için çok erken kaldı ki daha önemli olan TNS sonuçları yok ortada :)

tns de 6 ya yaklştı(5.77) ile en iyi ikinci başlangıcı yaptı.. sbt de ise 5.6 almıştı ki yazın reytingler dah düşütü.

Son düzenleme: