1 Ocak 2013 Salı Reyting Sonuçları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan bazinga
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
20 dakika reklamsiz bi yayimda nasil bi reyting alacak acaba..

Bak Mahoni. En basit örnek. 20 Dakika 10 reyting alır diyorsun ilk bölümden. Sorsak, İntikam ezilir. 3 reyting alır dersin. Neden? Çünkü, İntikam Starda değil. Hikayelerini doğru dürüst bilmeden hemen reytinglerini alınlarına yapıştırıyorsun.

Sen de çok iyi biliyorsun ki, İntikam dizisi bir adım daha önde. Hiç olmazsa orta reytingler alır demiyorsun da, ezilir diyorsun. Sonra tam tersi çıkınca da bu tür yorumların yapılmasını normal karşılamıyorsun

Bak Mahoni. En basit örnek. 20 Dakika 10 reyting alır diyorsun ilk bölümden. Sorsak, İntikam ezilir. 3 reyting alır dersin. Neden? Çünkü, İntikam Starda değil. Hikayelerini doğru dürüst bilmeden hemen reytinglerini alınlarına yapıştırıyorsun.

Sen de çok iyi biliyorsun ki, İntikam dizisi bir adım daha önde. Hiç olmazsa orta reytingler alır demiyorsun da, ezilir diyorsun. Sonra tam tersi çıkınca da bu tür yorumların yapılmasını normal karşılamıyorsun

Ben Öyle Dedim Diye Öyle Mi Olacak Bunlar Sadece Fantazi Yorumlar Hala Anlamadınız Galba :))

Ayrıca Star'da Siyah Ekran Bile Olsa İzlersin Diyerek Beni Kıskırtan Sen Degilmisin :))

İntikam İsterse 500 Reyting Alsın Beni Bağlamaz Ki :)))

Destere De Uçuyor Ben Tahminim Vadi Geçemez Totalde İmkansız Ab Belki :)))

Bu Senin Fikrin Benim Fikrim Reklam Düzenin Değistirilmesi Ve Senaristin Değismesiyle Alakalı Blok Sistem Diziye Yaradı ve 4 Haftadır Aynı Sistemde Gidiyor Bu Benim Tahminim Ayrıca Arka Sokaklar Yalan Dünyadan İki Katı Fazla İzleniyor Yani Nasıl Bir Mantık Yürütüyorsun Anlamıyorum :)
Ben Yalan Dünya ordaydı diye az aldı demedim zaten. Blok, apartman beni ilgilendirmez :D

Karşılaştılar mı? Evet. Kim kazandı? Yalan Dünya. Olay bundan ibaret.

Yalan Dünyanın Pazarteside harcandığını sen benden iyi biliyorsun. En zorlu gün. İzleyici kitleleri o gün yayınlana bütün dizilerle aynı.

Cuma Yalan Dünya Totalde 5-6 arası, A/B`de 9-10 arası alıyordu

20 dakika buyuk bi sok da yasayip 3'de alir , cok iyi gidip 6'da alir..

bu da bir aşagılama :) 6 Reytingi Hedef Gösteriyorsun 3 ü Koyuyorsun

7 le baslar 15 le biter desem bana :) hemen saldırırsınız

tahminim 7 yi geçer benim için üzülmeyi çok rahat geçer iki üç hafta zirveyi alir

tahminim 7 yi geçer benim için üzülmeyi çok rahat geçer iki üç hafta zirveyi alir
Bak bu tahminin en azından uçuk değil. Zirveyi alabilir ama bir az sonra diyorsun.

Ama ilk bölümden 15 reyting alıp zirvede olur. İşte bu hayal

Neyini assagiliycam.. Yeni baslayan bi dizi hemen 7 almasi zor.. Sen ne anlamak istiyosan oyle Algiliyosun..

Bir az sınavıma çalışacağım. Vakit bulursam 20 Dakikanın ilk bölümünü izleyeceğim

Bak bu tahminin en azından uçuk değil. Zirveyi alabilir ama bir az sonra diyorsun.

Ama ilk bölümden 15 reyting alıp zirvede olur. İşte bu hayal

Uçuk Değil hafif bir rakam :)

Bu Arada TNS SBT Arasında Ciddi Bir Fark Olucak

Seksenler'den Dolayı Seksenler AB TRT Göre hep birinci

- - - Ekleme - - -

Ben Yalan Dünya ordaydı diye az aldı demedim zaten. Blok, apartman beni ilgilendirmez :D

Karşılaştılar mı? Evet. Kim kazandı? Yalan Dünya. Olay bundan ibaret.

Yalan Dünyanın Pazarteside harcandığını sen benden iyi biliyorsun. En zorlu gün. İzleyici kitleleri o gün yayınlana bütün dizilerle aynı.

Cuma Yalan Dünya Totalde 5-6 arası, A/B`de 9-10 arası alıyordu

Ama Nedense Yalan Dünya Pazartesi Alındıktan Sonra Denediler Ve Basarılı Oldular Artık Bu Dizinin Önünü Kimse Kesemez Huzur Sokagı Da Düsmeye Devam Ediyor Dila Hanım Bu İstikrar'da Yükselirse Ab Ve Totalde zirve sansı var

SBT TNS arasında ciddi farklılıklar var sbt göre kanal d yüksek tnsde hep düsük çıkıyor

arka sokaklar hariç

örnegin yalan dünya kanıt ben bilmem esim bilir Bilmem Farkındamısınız ama

sbt 10 almıs ab de ben bilmem esim bilir tns de 6 almıs