Acaba, 20 Dk. yı izlesem mi izlemesem mi?
aynen hep böyle yapıyor ama bi bakıyoruz diziler fossssBuna kendin neden oluyorsun. Her yeni başlayacak Star yapımı için standart yorumu yapıyorsun. Kızmaya hakkın yok bence bu konuda.
Bak Mahoni. En basit örnek. 20 Dakika 10 reyting alır diyorsun ilk bölümden. Sorsak, İntikam ezilir. 3 reyting alır dersin. Neden? Çünkü, İntikam Starda değil. Hikayelerini doğru dürüst bilmeden hemen reytinglerini alınlarına yapıştırıyorsun.
Sen de çok iyi biliyorsun ki, İntikam dizisi bir adım daha önde. Hiç olmazsa orta reytingler alır demiyorsun da, ezilir diyorsun. Sonra tam tersi çıkınca da bu tür yorumların yapılmasını normal karşılamıyorsun
Ben Yalan Dünya ordaydı diye az aldı demedim zaten. Blok, apartman beni ilgilendirmezBu Senin Fikrin Benim Fikrim Reklam Düzenin Değistirilmesi Ve Senaristin Değismesiyle Alakalı Blok Sistem Diziye Yaradı ve 4 Haftadır Aynı Sistemde Gidiyor Bu Benim Tahminim Ayrıca Arka Sokaklar Yalan Dünyadan İki Katı Fazla İzleniyor Yani Nasıl Bir Mantık Yürütüyorsun Anlamıyorum
20 dakika buyuk bi sok da yasayip 3'de alir , cok iyi gidip 6'da alir..
Salı günü boş.
Bak bu tahminin en azından uçuk değil. Zirveyi alabilir ama bir az sonra diyorsun.bu da bir aşagılama 6 Reytingi Hedef Gösteriyorsun 3 ü Koyuyorsun
7 le baslar 15 le biter desem bana hemen saldırırsınız
tahminim 7 yi geçer benim için üzülmeyi çok rahat geçer iki üç hafta zirveyi alir
bu da bir aşagılama 6 Reytingi Hedef Gösteriyorsun 3 ü Koyuyorsun
7 le baslar 15 le biter desem bana hemen saldırırsınız
tahminim 7 yi geçer benim için üzülmeyi çok rahat geçer iki üç hafta zirveyi alir
Bak bu tahminin en azından uçuk değil. Zirveyi alabilir ama bir az sonra diyorsun.
Ama ilk bölümden 15 reyting alıp zirvede olur. İşte bu hayal
Ben Yalan Dünya ordaydı diye az aldı demedim zaten. Blok, apartman beni ilgilendirmez
Karşılaştılar mı? Evet. Kim kazandı? Yalan Dünya. Olay bundan ibaret.
Yalan Dünyanın Pazarteside harcandığını sen benden iyi biliyorsun. En zorlu gün. İzleyici kitleleri o gün yayınlana bütün dizilerle aynı.
Cuma Yalan Dünya Totalde 5-6 arası, A/B`de 9-10 arası alıyordu
Uçuk Değil hafif bir rakam
Bu Arada TNS SBT Arasında Ciddi Bir Fark Olucak
Seksenler'den Dolayı Seksenler AB TRT Göre hep birinci
Uçuk Değil hafif bir rakam
Bu Arada TNS SBT Arasında Ciddi Bir Fark Olucak
Seksenler'den Dolayı Seksenler AB TRT Göre hep birinci