En Son İzlediğiniz Film? 🎞

  • Konuyu başlatan Konuyu başlatan şirin
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
The Illusionist
Gerçekten de çok güzeldi. Çok iyi kurgulanmıştı. Edward Nortonun ve Jessica Biel'in oyunculukları çok iyiydi. Gerçi yan roller de iyi oynamışlardı. Filmin sonu ise çok harikaydı.
Puanım: 8.6/10
 
Nihayet Cloud Atlas izledim.

Beklentilerim çok büyüktü bu filmle ilgili. İlk başta film çok karışık başladı ve eyvah dedim Tree of Life, 2001: A Space Odyssey gibi sıkıcı bir sanat filmiyle mi karşı karşıyayım diye ama öyle olmadığını anlamam çok uzun sürmedi. 5-10 dakika içinde film kendine bağlamayı başardı. Bu filmi çok sevenler de var nefret edenler de var. Bu çok normal çünkü inanılmaz farklı bir film. Filmin anlatmak istediği bir felsefe var fakat bunu çok sıradışı bir yolla anlatıyor. Birbirinden farklı bir sürü hikayenin birbirlerine aslında nasıl benzediklerini anlatıyor. Bu film tvde falan yayınlansa muhtemelen çok az izlenir çünkü Recep İvedik ya da normal aksiyon filmleri izleyen kişilerin anlayabileceği bir film değil. Kaldı ki zaten gişede de ABD'de pek izlenmedi. (Türkiye'de epey iyi izlendi aslında nasıl olduysa)

Filmde bazı sevmediğim sahneler de yok değildi tabii ama genel olarak başarılı buldum ben. Normalde 2 saatten uzun filmlerde sıkılırım ama bu film değil 3 saat, 4 saat olsa da pek sıkmazdı gibi geliyor. (Tabii 2 ara vererek izledim.)

Oyuncular müthişti. Özellikle Tom Hanks ve Hugo Weaving müthişlerdi yine. Pek çok oyuncuyu farklı rollerinde tanıyamadım bile. Makyajları ve performansları o derece iyiydi. Doona Bae'yi de es geçmemeli en başarılı performanslardan biri de onundu.


Puanım: 9.5/10

Fakat önerir misin diye soracak olursanız önermem. Kimseye bu filmi önerme sorumluluğunu almam. En başta dediğim gibi bu filmi çok sevebilirsiniz de nefret de edebilirsiniz. Yani izleyecekseniz benim önerimle değil kendi kanaatinizle izleyin ve full konsantre bir şekilde izleyin. :)





Herkesin beğenebileceği bir film değil zaten, bizzat sorsaydın önermezdim direkt olarak. :) Filmin asıl olayını yani sonunu anladın mı peki? Spoiler içinde olsun cevap lütfen. :D


Sonunda bugün bende izledim haklısın önerilcek bir film değil çoğu insan sıkılabilir ama benim izlediğim en iyi filmlerden biriydi
 
Shrek 4
048.gif