"İntikam" Dizisinin Yayın Tarihi Belli Oldu!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Noldu? Yazarim diyince neden konuya 3.sahis olarak dayını dahil ediyorsun😀d:d

- - - Ekleme - - -

Bu olay Karadayı vs O ses misali gibi...İlk haftalarda bunlar 1.olur sonra derler ezdik mezdik...Yani ilk gülen değil son gülen olmak daha iyi:X

ben konuya başkasını dahil etmiyorum senin yalanına cevap veriyorum :d.:d

😱 😱 😱

Yalan mı? Ben "yalan mı söyluyorum" :bağır:

"yalanını" dyerek bana iftira atıp yalancılıkla sucluyorsun farkındasın?

benim iftira attığımda yok senaryo yazarım demiştin bende yaz dedim ama yok telifmiş yok başka şeymiş diyip beni asıl kandırmaya çalışan sensin neyse yine gereksiz bi polemiğe girmek istemiyorum eyvallah..

olayla ilgili maddeyi gösteriyorum

- - - Ekleme - - -

20.Birçok siyasi,sosyal vs. olayları önceden bilerek ağızları açık bırakan hatta gerçekleri anlattığı için bazı kesimlerce yapımcısı tehdit edilen tek dizi(türkiyede cumhurbaşkanlığı seçimini parlemento yapar yani milletvekilleri seçer bu uygulama 2007 de referandumla değişmiştir.yıl 2005 delı hikmet polis sorgusunda polisle konuşurken cumhurbaşkanını halkın seçeçeğini öngörmüştür.yani tam 2 yıl evvelinden öngörüleri gerçekleşmiştir)
Kurtlar Vadisi SALDIRIYI BİLDİ Haberi
PKK'nın lideri değişti ( Yine Kurtlar Vadisi önceden bildi)
Kurtlar Vadisi Pusu, Yeşil'in sorgulanacağını önceden bildi - Son dakika haberleri
Pazar Vatan

Kurtlar Vadisi Bombayı Önceden Nasıl Bildi?VİDEO - haber365.com
Vadi Suriye Meselesini 8 yıl önceden bilmişti - Kurtlar Vadisi Pusu 175. 176.Bölüm İzle İndir, Kurtlar Vadisi Pusu 174. 175.Bölüm Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu Bölüm Resimleri, Kurtlar Vadisi Pusu Forumu
kurtlar vadisinin geleceği bilmesi - uludağ sözlük
Vadi Gümrük Baskınları`nı Önceden Bildi! - Analiz Merkezi
Kurtlar Vadisi Taksim'deki bombayı önceden nasıl bildi? - Televizyon - Medyafaresi
Habersayfam.net - K. Vadisi önceden bildi
Kurtlar Vadisi yine bildi haberi - YAZETE.COM - Güncel Haberler, Son dakika haberleri, Gazete Haberleri, Yazete, Gazete, Haber, Yerel Haberler, Spor Haberleri, Magazin Haberleri
Vadi Yine Bildi
Kurtlar Vadisi Pusu: Kurtlar vadisi yine bildi
Vadi yine bildi (!) - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah - 27 Aralık 2012
Kurtlar Vadisi Pusu Yine Bildi!
Kurtlar Vadisi yine mi bildi? | Onur Almışlar
http://www.gazeteciler.com/gundem/kurtlar-vadisi-tsk-kostebegini-nasil-bildi-15412h.html
Milliyet - Vadi, 3 gün önce bildi!

*Kurtlar Vadisi Pusu neleri bildi?
-Türkiye’yi bir çetenin idare ettiğini
-Kaotik eylemlere girişmek için kolları sıvadığını
-Uğur Mumcu cinayetini (İskender Küçük başta PKK olmak üzere tüm bağlantıları çözen gazeteciyi İslami örgüt tarafından aracı havaya -uçurularak öldürüyor)
-Hrant Dink suikastini
-Danıştay saldırısını (İskender Küçük İslamcı vatansever gruplarca yaptırılmış gibi gösteriyor)
-Gazi Mahallesi olaylarını (İskender Küçük Muro’ya kenar mahallelerde bombalı eylemler yaptırmak istiyor, ateş açtırıyor)
-Ergenekon PKK bağlantısını
-Rahip Santoro cinayetini
-Kahramanmaraş katliamını
-Malatya’daki kitapevi suikastini
-Ordunun Amerika’dan vazgeçip yüzünü Rusya’ya döndüğünü (İskender Polat’la konuşurken “Önceden ABD dost idi, şimdi onlar düşman Rusya dost” der...) Bakalım yeni bölümlerde neler olacak.

- - - Ekleme - - -

TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK YAPIMI KURTLAR VADİSİ EFSANESİYLE İLGİLİ REKORLAR VE İLKLER İÇİN İMZAMDAKİ LİNKİ TIKLAMANIZ YETERLİ

- - - Ekleme - - -

TÜRK TELEVİZYON TARİHİNİN GELMİŞ GEÇMİŞ EN BÜYÜK YAPIMI KURTLAR VADİSİ EFSANESİYLE İLGİLİ REKORLAR VE İLKLER İÇİN İMZAMDAKİ LİNKİ TIKLAMANIZ YETERLİ

olayla ilgili maddeyi gösteriyorum

- - - Ekleme - - -

20.Birçok siyasi,sosyal vs. olayları önceden bilerek ağızları açık bırakan hatta gerçekleri anlattığı için bazı kesimlerce yapımcısı tehdit edilen tek dizi(türkiyede cumhurbaşkanlığı seçimini parlemento yapar yani milletvekilleri seçer bu uygulama 2007 de referandumla değişmiştir.yıl 2005 delı hikmet polis sorgusunda polisle konuşurken cumhurbaşkanını halkın seçeçeğini öngörmüştür.yani tam 2 yıl evvelinden öngörüleri gerçekleşmiştir)
Kurtlar Vadisi SALDIRIYI BİLDİ Haberi
PKK'nın lideri değişti ( Yine Kurtlar Vadisi önceden bildi)
Kurtlar Vadisi Pusu, Yeşil'in sorgulanacağını önceden bildi - Son dakika haberleri
Pazar Vatan

Kurtlar Vadisi Bombayı Önceden Nasıl Bildi?VİDEO - haber365.com
Vadi Suriye Meselesini 8 yıl önceden bilmişti - Kurtlar Vadisi Pusu 175. 176.Bölüm İzle İndir, Kurtlar Vadisi Pusu 174. 175.Bölüm Fragmanı, Kurtlar Vadisi Pusu Bölüm Resimleri, Kurtlar Vadisi Pusu Forumu
kurtlar vadisinin geleceği bilmesi - uludağ sözlük
Vadi Gümrük Baskınları`nı Önceden Bildi! - Analiz Merkezi
Kurtlar Vadisi Taksim'deki bombayı önceden nasıl bildi? - Televizyon - Medyafaresi
Habersayfam.net - K. Vadisi önceden bildi
Kurtlar Vadisi yine bildi haberi - YAZETE.COM - Güncel Haberler, Son dakika haberleri, Gazete Haberleri, Yazete, Gazete, Haber, Yerel Haberler, Spor Haberleri, Magazin Haberleri
Vadi Yine Bildi
Kurtlar Vadisi Pusu: Kurtlar vadisi yine bildi
Vadi yine bildi (!) - YÜKSEL AYTUĞ - Sabah - 27 Aralık 2012
Kurtlar Vadisi Pusu Yine Bildi!
Kurtlar Vadisi yine mi bildi? | Onur Almışlar
http://www.gazeteciler.com/gundem/kurtlar-vadisi-tsk-kostebegini-nasil-bildi-15412h.html
Milliyet - Vadi, 3 gün önce bildi!

*Kurtlar Vadisi Pusu neleri bildi?
-Türkiye’yi bir çetenin idare ettiğini
-Kaotik eylemlere girişmek için kolları sıvadığını
-Uğur Mumcu cinayetini (İskender Küçük başta PKK olmak üzere tüm bağlantıları çözen gazeteciyi İslami örgüt tarafından aracı havaya -uçurularak öldürüyor)
-Hrant Dink suikastini
-Danıştay saldırısını (İskender Küçük İslamcı vatansever gruplarca yaptırılmış gibi gösteriyor)
-Gazi Mahallesi olaylarını (İskender Küçük Muro’ya kenar mahallelerde bombalı eylemler yaptırmak istiyor, ateş açtırıyor)
-Ergenekon PKK bağlantısını
-Rahip Santoro cinayetini
-Kahramanmaraş katliamını
-Malatya’daki kitapevi suikastini
-Ordunun Amerika’dan vazgeçip yüzünü Rusya’ya döndüğünü (İskender Polat’la konuşurken “Önceden ABD dost idi, şimdi onlar düşman Rusya dost” der...) Bakalım yeni bölümlerde neler olacak.

- - - Ekleme - - -

- - - Ekleme - - -

bazıları kanıtada inanmıyo aga illa vadiyi karalicaklar ya.

ister inansın ister inanmasın vadi önceden bildi yazsın neleri bilmiş görecektir nokta :D.

bazıları kanıtada inanmıyo aga illa vadiyi karalicaklar ya.

Ben sana dedim? Bende siyaseti / politakayı takip etsem bende yazarım bişeyler dedim...Sonra ne dedim İllüminatiye dadanmişlar gene dedim o konuda atıp tutar bişeyler karalarim az çok dedim...

ister inansın ister inanmasın vadi önceden bildi yazsın neleri bilmiş görecektir nokta :D.

Olayın o verdiğin postla alakası yok...Burdaki olay bende yazarım yok yazamassın olayı...+ yalancılık eklemeleriyle...

forumdash kusura bakma da sen ne yazıyon ya :d vadi senaristlerinin bildiği olayları başbakan cumhurbaşkanı bilemez bilemedi bilemiyo bir dönem vadi senaristlerine gizli bilgiler geldiği iddaa edilmişti ama bahadır özdener bunun asılsız olduğunu iddaa etti kurtlar vadisi belgeselini izlersen bunu anlarsın sen ne bilecen güldürme :d ayrıca vadinin şu an masonlarla alakası yok o sadece bizim öngörümüz ve isteğimiz ama şu an öyle bişey söz konusa dahi değil

Ben sana dedim? Bende siyaseti / politakayı takip etsem bende yazarım bişeyler dedim...Sonra ne dedim İllüminatiye dadanmişlar gene dedim o konuda atıp tutar bişeyler karalarim az çok dedim...

Olayın o verdiğin postla alakası yok...Burdaki olay bende yazarım yok yazamassın olayı...+ yalancılık eklemeleriyle...

ee ben ne dedim yaz ozaman sen ne dedin yok yan yattı çamura battı adamlar işi biliyoki yapıyolar sende biliyosan yapıcaksın atıp tutmicaksın.

@takas hacı sen olaya dahil oluyorsun benim ne dediğimide anlamadın...

ee ben ne dedim yaz ozaman sen ne dedin yok yan yattı çamura battı adamlar işi biliyoki yapıyolar sende biliyosan yapıcaksın atıp tutmicaksın.

eee adamlar gizli saklı yazıyorlar...Hem bu forum "kanallar tarafından unluler tarafından takip ediliyormuş" gün oldu devran döndu senaryom çalindi nolcak? Telif hakkı denen birşey var...Neden yattı balık yan gidercilik yapıp gelişi güzel ulu orta yazım?

eee adamlar gizli saklı yazıyorlar...Hem bu forum "kanallar tarafından unluler tarafından takip ediliyormuş" gün oldu devran döndu senaryom çalindi nolcak? Telif hakkı denen birşey var...Neden yattı balık yan gidercilik yapıp gelişi güzel ulu orta yazım?

pananın işi gücü yok seni mi takip edecekler :d burayı takip etseler beni işe alırlardı :d adamlar internet sitelerine savaş açmış youtube a falan düşman :d

ulu orta yazmicaksan banada söyleme ozaman hem takasın dediği gibi adamların işi gücü yok seni takip edicekler

pananın işi gücü yok seni mi takip edecekler :d burayı takip etseler beni işe alırlardı :d adamlar internet sitelerine savaş açmış youtube a falan düşman :d
Hee beni takip etmiyorlar seni işe alcaklar bide 😀d:d Takip etmek başka işe almak başka senin hayal pana senaryosundan bile üstünmüş..Harcanıyorsun :X İşe alsınlar harbiden 😀d:d

- - - Ekleme - - -

ulu orta yazmicaksan banada söyleme ozaman hem takasın dediği gibi adamların işi gücü yok seni takip edicekler
Sen "ben yazarım" derken forumda ulu orta yazacam demedim...Yazarım dedim senaryo uretim anlamında...@takas'ı işe alıyor ya beni neden takip etmesin 😀d:d

Hee beni takip etmiyorlar seni işe alcaklar bide 😀d:d Takip etmek başka işe almak başka senin hayal pana senaryosundan bile üstünmüş..Harcanıyorsun :X İşe alsınlar harbiden 😀d:d

- - - Ekleme - - -

Sen "ben yazarım" derken forumda ulu orta yazacam demedim...Yazarım dedim senaryo uretim anlamında...@takas'ı işe alıyor ya beni neden takip etmesin 😀d:d

takası işe alabilir bu normal çünkü adam vadi sever bunu anladım ama seni niye alsın 😀D