Beni Böyle Sev'in Oyuncu Kadrosu Netleşti!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi

Araf

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
23,749
Puanı
1,060
541823_260100117451776_817976299_n.jpg

Geçen sezon ekrana veda eden ödüllü gençlik dizisi Elde Var Hayat'ın yapımcısı BSK Yapım'ın yeni gençlik dizisi Beni Böyle Sev'in oyuncu kadrosu netleşti.

Daha önce Altan Gördüm, Lale Mansur, Alper Saldıran ve Zeynep Çamcı'nın kadroda yer aldığı açıklanan dizinin diğer oyuncuları şöyle; Güven Kıraç, Erdem Akakçe, Bala Atabek, Burcu Altın, Burcu Biricik, Mert Turak, Didem İnselel, Atılgan Gümüş ve Meral Asiltürk.

Çağrı Bingüller'in yapımcılığını üstlendiği Beni Böyle Sev'in yönetmenliğini Cem Tabak, senaristliğini ise Hakan Haksun üstleniyor.​

Oha kadro manyak. Furkan yuh hepsi tanındık oyuncular... Burcu Altın bir ara Öğretmen Kemal'de de oynamıştı. Burcu Biricik'te fena hatun. 😎 Didem İnsele'de Kavak Yelleri'nde oynamıştı. Kısaca kadro müthiş. Başlasın artık sabrım kalmadı.

Oha kadro manyak. Furkan yuh hepsi tanındık oyuncular... Burcu Altın bir ara Öğretmen Kemal'de de oynamıştı. Burcu Biricik'te fena hatun. 😎 Didem İnsele'de Kavak Yelleri'nde oynamıştı. Kısaca kadro müthiş. Başlasın artık sabrım kalmadı.

Burcu Altın en son Sudan Bıkmış Balıklar'da oynamıştı. :)

Üniversite ile ilgili bir dizi olacak, yani kısacası gençlik dizisi olacak. Elde Var Hayat'ın devamı gibi birşey bir bakıma, bazı oyuncular orada oynamıştı. Çok üst düzey bir dizi olacağını düşünmüyorum ama iyi bir dizi olabilir, en azından sosyal medyayı ele geçirirse yeterlidir. :)