2013 Yılbaşı Gecesi Hangi Kanalda Ne Var?

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
@darksaal hazır elin değmişken cenbc-e'yide güncelle...Beyonce konseri (sanırım 22)...19:45 bad santa diye bi film...00'da Victoria Secret var...Saat 17:30(sanırım) Sunger bob var..Az önce tvde görmüştüm...Ama sitesi ekonomi sitesi olmuş:bağır: eski cnbc-e sitesini istiyortum doğuş grubu...

@darksaal hazır elin değmişken cenbc-e'yide güncelle...Beyonce konseri (sanırım 22)...19:45 bad santa diye bi film...00'da Victoria Secret var...Saat 17:30(sanırım) Sunger bob var..Az önce tvde görmüştüm...Ama sitesi ekonomi sitesi olmuş:bağır: eski cnbc-e sitesini istiyortum doğuş grubu...
Yarın Arslan Bey halleder. :)

Televizyon sitesi de var. :) cnbce.tv

Yarın konudaki yapımlar yayınlanacak.

Hangi yapımı izlemeyi düşünüyorsunuz?

18.00'da Bbeb
20.00'da O Ses
00.30'da 1e1k
01.30'da Victoria Secret (hala devam ediyor olursa) ve Kral Pop.

Keşke Leyla ile Mecnun'un yeni bölümü, yılbaşına özel bir bölüm olsaydı. :)

19.30 Deniz Yıldızı - Yeni Bölüm
22.00 İmkansız Karaoke - Yılbaşı Özel

Bunları izlerim yılbaşı.

Kral Pop Akustik gayet iyi bir program olmuş, biraz izledim ve beğendim. :)

Bu yılbaşını FOX izleyerek geçirdim. İmkansız Karaoke'yi çok beğendim, abimle koptuk ya resmen. Müthiş bir yarışmaydı, özellikle Name adlı yarışmacıya bayıldım. Aklıma geldikçe kadının harektlerine gülüyorum. :d

O Ses Türkiye çok iyiydi. Biraz geç izlemeye başladım, bazı ünlülerin performanslarını göremedim. Eser Yenenler'in performansı çok iyiydi ve çokta güldürdü. :)