10 yıl olsun dizide 10 dakika bile at üstünde değildi.![]()
diziyi izlemden boşa salllanan yorumlar kaale almamak lazım![]()
dizide 1 senelik savaş 5 dk ise 5 dk lık yatak sahnesi 5 saatmy farkı
- - - Ekleme - - -
niye sen dün arka sokakları izlemeden rıza babanın dizide olmadığını kafadan söylüyodunadam dizide ama başrolü falan yok diyodun ne iş
![]()
onu ben demnedim forumdaki arkadaşaklar dedi sentabi beyazsoy mantığıyla okumadan ahta aradın![]()
adam 72 yıl yaşamış 1 yıl sefer 5 yıl sefer hazırlığı 15 yıl da develet işleri divan falan de en fazla 30 yılBen bu diziye karşıyım adamın ömrünün yarısı savaşlarda geçmiş dizide 10 dakika bile geçmiyor.
arkadaşlar rıza baba tayin olmuş dedi sende anlamadan hemen başrolü yok falan filan gibisinden hayal dünyandan aktarım yaptın![]()
45 yıllık padişahlık yapmış senin dediğin gibi 30 yıl olsa dizide matematiksel olarak 1 saat devlet işleri ve savaşları göstermeleri lazım ama dizide değil 1 saat yarım saat bile gösterilmiyor tamamen Hürrem odaklı bir diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi demem.adam 72 yıl yaşamış 1 yıl sefer 5 yıl sefer hazırlığı 15 yıl da develet işleri divan falan de en fazla 30 yıl![]()
dadamalrın tarihi yansıtma derttleri yok develt olayları doğru gösterilse yeter zaten kanuninyi gündüz gündüz halvete de sokmuoylar
45 yıllık padişahlık yapmış senin dediğin gibi 30 yıl olsa dizide matematiksel olarak 1 saat devlet işleri ve savaşları göstermeleri lazım ama dizide değil 1 saat yarım saat bile gösterilmiyor tamamen Hürrem odaklı bir diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi demem.![]()
Tamam sen de kabul ettin o zaman bu tarihi dizi değil Hürrem ve entrikaları olmalı Süleyman'ın da sadece gece hayatı gösteriliyor.
xemre yav 1 kez de net ve doğru cevap ver be veremiyosan haklısın de bari rıza baba yok demedin mi hatta hızlı ya başrolü olamdan zirvede olan 2.dizi falan demedin mine komiksin yav
![]()
O zaman sıkıntı yok benim sözüm bu diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi diyenlere.
Bunları da yapsınlar bir zahmet bunları lise 2 öğrencileri biliyor zaten.tarihin görünenm kısmını çok da iyi yuansıtıyor iran şahı kaçtı fransa kralık itaat etti macar kralı küçüxcük nehirde kaçarken ordusuyla boğuldu alkman ve avusturya krallları karışsına bile çıkamadılar
ee sorun ne kafasından adama kahramanlık eklicek olmayan sefer yazıcak halleri yok ya dizide hiç savaş gösreilmiyor 5 dakika bile yok diyenelre en güzel vcevap o sahneler tarih
Bunları da yapsınlar bir zahmet bunları lise 2 öğrencileri biliyor zaten.
var varzaten dizinin adı aşk-ı belgesel değil aşk-ı derun insanalr bunu kabul etseler önce ben de kabul edicewm
- - - Ekleme - - -
ne var bunda başrolü olmadan zirvede yer alan dizi yok demek ki![]()