Kanuni Kaç Yıl At Üstündeydi?

10 yıl olsun dizide 10 dakika bile at üstünde değildi. :)

10 yıl olsun dizide 10 dakika bile at üstünde değildi. :)

rahşan gülşanın yazısını oku bakem bi önce ne kadar at üstündreymiş dizide:)
ayrıca adam her sefere gittiğinde hürrem hamile geldiğinde doğuruyor zaman atlaması oluyor kardeşim diziyi izlemeden yorum yapmayınız :d

dizide 50 yıl yatakta :d adam yatak odasından çıkmıyo :d başbakan biraz ayar verdi galiba :D

dizide 1 senelik savaş 5 dk ise 5 dk lık yatak sahnesi 5 saat :d my farkı :d

- - - Ekleme - - -

diziyi izlemden boşa salllanan yorumlar kaale almamak lazım :)

niye sen dün arka sokakları izlemeden rıza babanın dizide olmadığını kafadan söylüyodun :d adam dizide ama başrolü falan yok diyodun ne iş :d

Ben bu diziye karşıyım adamın ömrünün yarısı savaşlarda geçmiş dizide 10 dakika bile geçmiyor.

dizide 1 senelik savaş 5 dk ise 5 dk lık yatak sahnesi 5 saat :d my farkı :d

- - - Ekleme - - -

niye sen dün arka sokakları izlemeden rıza babanın dizide olmadığını kafadan söylüyodun :d adam dizide ama başrolü falan yok diyodun ne iş :d

onu ben demnedim forumdaki arkadaşaklar dedi sentabi beyazsoy mantığıyla okumadan ahta aradın :d

Ben bu diziye karşıyım adamın ömrünün yarısı savaşlarda geçmiş dizide 10 dakika bile geçmiyor.
adam 72 yıl yaşamış 1 yıl sefer 5 yıl sefer hazırlığı 15 yıl da develet işleri divan falan de en fazla 30 yıl :)

- - - Ekleme - - -

arkadaşlar rıza baba tayin olmuş dedi sende anlamadan hemen başrolü yok falan filan gibisinden hayal dünyandan aktarım yaptın :d

takas ne istiyosan düşün hayal dünyan sınırlı ne de olsa konuyu okureyting konusunu ona göre yorum yap yoksa kendini daha fazla rezil rüsva etme :d

- - - Ekleme - - -

-5. ve 6.bölüm Belgrad seferi
10. ve 11.bölüm Rodos seferi
25.,26.ve 27.bölüm büyük paralar harcanan Mohaç seferi (Mohaç'da zafer kazanılması 2saat sürüyor)
39. ve 40. bölümler Viyana Seferi (kuşatma 17 gün sürüyor)
47. ve 48.bölümler Alman Seferi
64.,65.,66.,67. ve 68. bölüm Irakeyn seferi
görüldüğü gibi dizide seferler işlenmiş.

habertürk yazatrı
rahşan gülşan yazmmış bunu ben de yazmıştım gerçşi ama neyse öle 5 dakika geçmek yok yhani :)

adam 72 yıl yaşamış 1 yıl sefer 5 yıl sefer hazırlığı 15 yıl da develet işleri divan falan de en fazla 30 yıl :)
45 yıllık padişahlık yapmış senin dediğin gibi 30 yıl olsa dizide matematiksel olarak 1 saat devlet işleri ve savaşları göstermeleri lazım ama dizide değil 1 saat yarım saat bile gösterilmiyor tamamen Hürrem odaklı bir diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi demem. :)

45 yıllık padişahlık yapmış senin dediğin gibi 30 yıl olsa dizide matematiksel olarak 1 saat devlet işleri ve savaşları göstermeleri lazım ama dizide değil 1 saat yarım saat bile gösterilmiyor tamamen Hürrem odaklı bir diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi demem. :)
dadamalrın tarihi yansıtma derttleri yok develt olayları doğru gösterilse yeter zaten kanuninyi gündüz gündüz halvete de sokmuoylar :)adam gündüz divanda gece hartemde

Tamam sen de kabul ettin o zaman bu tarihi dizi değil Hürrem ve entrikaları olmalı Süleyman'ın da sadece gece hayatı gösteriliyor.

xemre yav 1 kez de net ve doğru cevap ver be veremiyosan haklısın de bari rıza baba yok demedin mi hatta hızlı ya başrolü olamdan zirvede olan 2.dizi falan demedin mi :D ne komiksin yav :d

Tamam sen de kabul ettin o zaman bu tarihi dizi değil Hürrem ve entrikaları olmalı Süleyman'ın da sadece gece hayatı gösteriliyor.

zaten dizinin adı aşk-ı belgesel değil aşk-ı derun insanalr bunu kabul etseler önce ben de kabul edicewm:)

- - - Ekleme - - -

xemre yav 1 kez de net ve doğru cevap ver be veremiyosan haklısın de bari rıza baba yok demedin mi hatta hızlı ya başrolü olamdan zirvede olan 2.dizi falan demedin mi :D ne komiksin yav :d

ne var bunda başrolü olmadan zirvede yer alan dizi yok demek ki :d

O zaman sıkıntı yok benim sözüm bu diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi diyenlere.

O zaman sıkıntı yok benim sözüm bu diziye tarihimizi iyi yansıtan dizi diyenlere.

tarihin görünenm kısmını çok da iyi yuansıtıyor iran şahı kaçtı fransa kralık itaat etti macar kralı küçüxcük nehirde kaçarken ordusuyla boğuldu alkman ve avusturya krallları karışsına bile çıkamadılar

tarihin görünenm kısmını çok da iyi yuansıtıyor iran şahı kaçtı fransa kralık itaat etti macar kralı küçüxcük nehirde kaçarken ordusuyla boğuldu alkman ve avusturya krallları karışsına bile çıkamadılar
Bunları da yapsınlar bir zahmet bunları lise 2 öğrencileri biliyor zaten.

Bunları da yapsınlar bir zahmet bunları lise 2 öğrencileri biliyor zaten.
ee sorun ne kafasından adama kahramanlık eklicek olmayan sefer yazıcak halleri yok ya dizide hiç savaş gösreilmiyor 5 dakika bile yok diyenelre en güzel vcevap o sahneler tarih
te 2 saat süen mohaç savaşı için bile n ekadar para harcanmış çekimlerde yazıktır günahtır bu diziye veirlen haracanan para ve emeğe iftira atmak :)

Diyorum ki bunları yapmasalar zaten diziye dizi denmez bunları zaten yapmak zorunda.
Kafasından senaryo da uydurmayacak tarihi sahneleri biraz daha fazla olması lazım 10 dakika savaş 80 dakika harem olursa o dizi tarihi dizi olmaz.

Forum İstatistikleri

Konular
176,540
Üyeler
8,565
Son Üye
excelancy