Umutsuz Ev Kadınları Pazartesi Gününe Alınmalı!

hayret bi şey

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
8,680
Puanı
860
umutsuzevkadinlari.jpg

Kanal D ekranlarında yayınlanan sevilen dizi Umutsuz Ev Kadınları perşembe günü 22:00'da harcanıyordu.

İntikam dizisinin başlayacak olması ile birlikte Kayıp Şehir 22:00'a alınmasıyla Umutsuz Ev Kadınları dizisi açıkta kaldı.

Dizinin henüz günü ve saati belli değil.Ama bana soracak olursanız dizi pazartesi günleri 20:00'da özetsiz bir şekilde yayınlanmalı. Yalan Dünya'nın son zamanlardaki düşüşü gözle görülür derecede kendisini belli ediyor. Kanal bu duruma el atıp Umutsuz Ev Kadınları'nı pazartesi 20:00'a almalı yoksa bu güzelim diziye çok yazık olacak.

Şunu da belirtmek istiyorum Medyapım'ın FOX TV ile arası oldukça iyi. Dizi FOX TV'ye transfer olursa hiç şaşırmayın.

hayret bi şey ÖZEL

Açıkçası zor bi durum. Galiba Kanal D dizilerden birini harcayacak.

Bence de. Ben de olsam bunu ya da Yalan Dünya'yı harcardım.

Her dizi için FOX tv yi önermeniz saçma... Medyapım FOX'u istesede FOX'un kabul edeceğini sanmıyorum. Fox'unda yeni projeleri var...

Bu dizi gereksiz bir dizi yayından kalkmasını şiddetle öneriyorum bu saçma muhteşem yuzyıl bile bu gibi dizilerin yanında izlenmesini tercih ederim :)

Pazartesi günü PT2 bence dizi için ideal gün ve saat dilimi olur. Salı veya Çarşamba PT2'de olabilir.

Dizinin aldığı reytingler gayet iyi final yapması veya başka bir kanala transferi söz konusu olmaz diye düşünüyorum en azından sezon sonuna kadar. :)

Dizi çok uzun sürmez final yapabilir söylemedi demeyin.Yalan Dünya'nın günü Cumaya alınır ve ab zirvesini kapabilir yine Yalan Dünya.Pazartesi Arka Sokaklar çok iyi gidebilir bence yine değişim şart oldu.

Dizi çok uzun sürmez final yapabilir söylemedi demeyin.Yalan Dünya'nın günü Cumaya alınır ve ab zirvesini kapabilir yine Yalan Dünya.Pazartesi Arka Sokaklar çok iyi gidebilir bence yine değişim şart oldu.

Arka Sokaklar çok iyi gidiyor. Geçen hafta totalde 10 reytingi geçti. Günü değişmez. :)