Aynen, çok doğal oynuyor ve resmen yaşıyor rolü.Resmen o elini burnuna götürüşü bile güzel yani.
![]()
Bu rol tam oturdu zaten Ezel'de anlamıştım ben süper oyuncu olacağını..
Aynen, çok doğal oynuyor ve resmen yaşıyor rolü.Resmen o elini burnuna götürüşü bile güzel yani.
![]()
Bu rol tam oturdu zaten Ezel'de anlamıştım ben süper oyuncu olacağını..![]()
Behlül'den Kuzey'e geçişi süper oldu. Ezel'de zaten çok değişik duruyordu, evet. Oradan belliydi dediğin gibi süper oyuncu olacağı.![]()
Behlül'ü izlemediğim için genelde yorum yapmıcam ama artık oyunculuğunun zirvesinde..![]()
Bihter'e neler yapıyordu öyle. Bihter'i Beren Saat canlandırıyordu. Nasıl saheneleri vardı öyle, müthiş.![]()
Bihter'e neler yapıyordu öyle. Bihter'i Beren Saat canlandırıyordu. Nasıl saheneleri vardı öyle, müthiş.![]()
Şanslı adam vallaha az yememiş bereni![]()
Beren Saat ile birlikte müthiş işler başarmışlardı, daha ne?![]()
en güzel örnek![]()
en güzel örnek![]()
"Vur dedik, öldürdün" derler ya, senin bu hesap oldu. Ben gizliden söyledim, sen açık açık videosunu dahi koydun.![]()
"Vur dedik, öldürdün" derler ya, senin bu hesap oldu. Ben gizliden söyledim, sen açık açık videosunu dahi koydun.![]()
Yapmadığı kalmadı reyizin helal olsun Kuzeyde'de Merve Boluğur'u götürdü geçen sezon.![]()
Merve Boluğur'u o kadar da götürdü sayılmaz ama iyi gidiyordu.![]()
Cemre geldi bozdu.![]()
Bozmasaydı artık olan olurdu. Belki hamile bırakırdı. Aslında öyle daha iyi olurdu, ortalık daha fena karışırdı.![]()
Bozmasaydı artık olan olurdu. Belki hamile bırakırdı. Aslında öyle daha iyi olurdu, ortalık daha fena karışırdı.![]()
Simay'ı Devrede Çok Göreceğiz .
şu zeynebe handandan bile daha çok sinir oluyorum ama simaya helal olsun o taşı ne güzel fırlattı kafasına keşke ölseydi
- - - Ekleme - - -
şu zeynebe handandan bile daha çok sinir oluyorum ama simaya helal olsun o taşı ne güzel fırlattı kafasına keşke ölseydi![]()