Favori müziklerimden.![]()
Bu müzik tekrar Kuzey Güney'de çalınsa Ferhat'ın tekrar dizide olduğunu düşüneceğim.
Favori müziklerimden.![]()
Şu anda veriyor derken, genellikle gece 01.00 gibi yayınlanıyor demek istedim.![]()
Bu müzik tekrar Kuzey Güney'de çalınsa Ferhat'ın tekrar dizide olduğunu düşüneceğim.![]()
Ben de pazar günü öğlen 2-3 gibi verilen tekrarı kast ettim![]()
Fragmanda birde Cemre'nin dudağında uçuk var acaba nedenEkli dosyayı görüntüle 2308
Ben bu fragman 43-44 bölümde çıkar diyordum ama 56.bölüme geldik eser yok iyice heyecan yaptırıyorlar.![]()
Sabret, az kaldı. En azından dizinin bitmesine yakın çıkar.![]()
Bekleyecez mecbur, inşallah 3.sezon sürer.![]()
Dizi zaten 2 sezonluk, yani bitecektir. Aslında en azından 100 bölümü geçmesini istiyorum ama heralde bu pek mümkün olmayacak.![]()
3 sezon ideal olur biterse bile Kıvanç bu şekil bir dizide rol almalı süper oyuncu.![]()
Aynen öyle, Kıvanç Tatlıtuğ'un Kuzey gibi rollerde oynaması şart. Kendi sesiyle oynaması farklı birşey zaten. Kendisini geliştirmesi bambaşka bir olay.![]()
Çok geliştirdi kendini mankenden oyuncu olmaz dedirtenlere güzel bir gazoz kapağı yaptı hele sezon finali bölümü oyunculuğu unutulmaz..
O sahnede zaten muhteşem oynamıştı. Resmen o sahneyi bize inandırdı. Kendisini tebrik etmek lazım.![]()
Bu sezonda geçen sezon gibi doğal ve samiyle süper sahnesi var 42.bölümden say say bitmez..![]()
Konuşurken arada duraksıyor ya, aslında orası bile güzel. Bazı oyuncular var, orayı söyler ve geçer.![]()
Doğal abi rolü resmen yaşıyor al bir örneği daha el hareketleri falan dikkat et.![]()