Açlık Oyunları Tv'de İlk Kez Perşembe Star'da !

Özgür

Konu Sahibi
Süper Emekli
Reaksiyon puanı
29,286
Puanı
1,059
2012 yılının en çok konuşulan filmlerinden biri olan Açlık Oyunları filmi, sinemalardan sonra TV'de ilk kez Star TV'de ekranlara geliyor.

Açlık Oyunları 3 Ocak 2013 Perşembe akşamı 20.00'da TV'de ilk kez Star TV'de!

480329_433505950025990_1284145930_n.jpg

Moderatörün son düzenlenenleri:
Acun'a sesleniyorum!!!!

Acun bu filmi yarişma yap:F:F

Şaka bi yana acayip güzel bi yarişma olurdu hani.

İntikam'ın önüne set koymaya çalışmışlar ama hata yapmışlar. Filme yazık olacak boşlukta yayınlasalar çok iyi reyting alırdı. :)

Filmin ismini daha önce sıkça duymuştum, iyi reyting alabilir. Gerçi şimdi işi biraz zorlaştı. :)

Evet güzel olurdu ama sonunda ölüm olmasa daha iyi olurdu :D Reyting rekorları kırardı :D
Tabiki ölüm olmıyacak..Onun yerine birisi rahatsızlanırsa ben cekılıyorum desin. yada eleme yapılsın.Yarişma konsept fikirlerim tam yok ama cok güzel bi yarişma olur eğer o ihtişami yapabilirse...Hem BBG hem Survivor tadinda bişey olur.

Tabiki ölüm olmıyacak..Onun yerine birisi rahatsızlanırsa ben cekılıyorum desin. yada eleme yapılsın.Yarişma konsept fikirlerim tam yok ama cok güzel bi yarişma olur eğer o ihtişami yapabilirse...Hem BBG hem Survivor tadinda bişey olur.

acun yarısma yapmicak realik show yapicak star tv ye seneye 4 program olacak acun medya çok sıkı ve sır vermeden çalismalara basladi

Survivor var zaten yapılabilecek en yakın o. :D

acun yarısma yapmicak realik show yapicak star tv ye seneye 4 program olacak acun medya çok sıkı ve sır vermeden çalismalara basladi
Ben yapıcak demedim ki "yapsa" dedim :F:F Gene uyarlama bişey yapcaktir ama orjınallık beklemiyorum...Benim dediğim konsept 4 programından 2'sini karşiliyor.

Survivor var zaten yapılabilecek en yakın o. :D
Sen filmi izlemişssindir...O ihtişamda bişeyler yapsa yarişmacılar filan programlara konuk filan olsa...Yani az cok ne dediğimi anlamişssindir yahu..Survivor sefilleri ama Hunger games'in yarişması iştihamı ele alıyor...

Sen filmi izlemişssindir...O ihtişamda bişeyler yapsa yarişmacılar filan programlara konuk filan olsa...Yani az cok ne dediğimi anlamişssindir yahu..Survivor sefilleri ama Hunger games'in yarişması iştihamı ele alıyor...

Survivor'a katılanları olimpiyata katılırmış gibi yollarsan olur işte aynısı. :D Tam ihtişam olması için gerçekten öldürmen lazım. :D