Gani Müjde'den Pis Yedili Açıklaması

KayıpSehir

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
2,645
Puanı
360
ShowTv'nin Dizisi Pis Yedili Fox , KanalD Gibi Transferleri Gündemdeydi Ama Pis Yedili Kanal Felan Değiştirmiyor !!! İşte Twitterdan Daha Yeni Gani Müjde Haberi :
75910_463959757002400_2126019777_n.jpg

Yani Dizi Sadece 1-2 Hafta Ara Vermiş :) ShowTv'de Devam Edecek !!!

Resmi açıklama ve kaynak olmayan konular açılmasın artık.

Kuzey Güneyin Vadi hayranlığı resmi miydi?

Konuyu okumadım zaten çok renkliydi.Başlıkla yorum yaptım ben başlıgı düzgün yazaydın o zaman :)
Ayrıca kesin olmayan şeyi niye açıyonsan
Başlık Pis Yedili Kanal D`ye mi transfer oluyor?`du. Ayrıca kendin diyorsun konuyu okumadım. Belki içinde hayır olmuyor diyor. Önce bi konuyu oku.

Kuzey Güneyin Vadi hayranlığı resmi miydi?

Başlık Pis Yedili Kanal D`ye mi transfer oluyor?`du. Ayrıca kendin diyorsun konuyu okumadım. Belki içinde hayır olmuyor diyor. Önce bi konuyu oku.

O konu ile bu konu bir mi diziyle ilgili ciddi bir iddia ayrıca ben ortaya konuştum.

Show Tv Komedi Kanalı Olacak
Gani M. Bence Harem'i Show Tv'e Geçirmeli .

Revan kendin kafnadan yazıyon konuları köşede kalmış kalıntı şeylerden bişeyler çıkartıyon sonrada özkütlesi azmış gibi üste çıkmaya çalışıyon ya
Behzatın transferi olursa yazmam. Gerçi kim transfer edecek Behzatı? 1 reyting alıyor :F

adam4 bu ne sinir? Konuyu açtığımdan beri düşmansın bana. Üstelik konuyu okumadım demişsin. Haber acunn.com`da çıktığı için ben burda paylaştım ve sadece böyle dedikoduların yayıldığını yazdım. Okumadım diyorsun bir de hesap soruyorsun. Konu açarken sana soracak değilim.

Böyle yapıyorsunuz sonra "kendini ne sanıyon" falan diye cevap veriyorsunuz. Sırf editörüz diye kısılıp köşemize çekilecek değiliz ya

Behzatın transferi olursa yazmam. Gerçi kim transfer edecek Behzatı? 1 reyting alıyor :F

Açma zaten kimse inanmaz yine. :)
Şimdi sen kendin yazarsın bişeyler yine.
Varya yazacak bişey bulamıyonuz gidiyonuz tek izlediğim diziye salça oluyonuz ne diyim ben size.azcık olgunlaş artık 1 senedir buy forumdasın :) takas ve ekibine uyma :)

- - - Ekleme - - -

adam4 bu ne sinir? Konuyu açtığımdan beri düşmansın bana. Üstelik konuyu okumadım demişsin. Haber acunn.com`da çıktığı için ben burda paylaştım ve sadece böyle dedikoduların yayıldığını yazdım. Okumadım diyorsun bir de hesap soruyorsun. Konu açarken sana soracak değilim.

Böyle yapıyorsunuz sonra "kendini ne sanıyon" falan diye cevap veriyorsunuz. Sırf editörüz diye kısılıp köşemize çekilecek değiliz ya

Kışkırtma beni ben öyle bi cevapta vermem :)

Açma zaten kimse inanmaz yine. :)
Şimdi sen kendin yazarsın bişeyler yine.
Varya yazacak bişey bulamıyonuz gidiyonuz tek izlediğim diziye salça oluyonuz ne diyim ben size.azcık olgunlaş artık 1 senedir buy forumdasın :) takas ve ekibine uyma :)

- - - Ekleme - - -

Kışkırtma beni ben öyle bi cevapta vermem :)
İlk önce kim kimi kışkırttı yazdığın ilk mesaja bak konuya:

Revanın açtıgı uyduruk haberler işte :smile:
İnanmamak lazım

Sırf sizin gibiler yüzenden insanın konu açası gelmiyor. O kadar özen gösterip konu açıyoruz, sonunda karşılaştığımı muameleye bak

İlk önce kim kimi kışkırttı yazdığın ilk mesaja bak konuya:

Revanın açtıgı uyduruk haberler işte :smile:
İnanmamak lazım

Sırf sizin gibiler yüzenden insanın konu açası gelmiyor. O kadar özen gösterip konu açıyoruz, sonunda karşılaştığımı muameleye bak

Ama şimdi dediğimde doğru biraz kaba olmuş ama açtıgın çogu konular fos çıkıyo :)
Ya yalanlanıyo ya başka bişey oluyo genelde böyle oluyo konuların.
Neyse uzatmayalım ne alınganmışın arkadaş ya.kusura bakma :)

Ama şimdi dediğimde doğru biraz kaba olmuş ama açtıgın çogu konular fos çıkıyo :)
Ya yalanlanıyo ya başka bişey oluyo genelde böyle oluyo konuların.
Neyse uzatmayalım ne alınganmışın arkadaş ya.kusura bakma :)
Sen linkini at yalan çıkan konularımın ben topluca özür dilerim hepsinden.

Benim açtığım Pis Yedili konusunda böyle bir dedikodu var ancak hala kesin değil yazdım. Eğer kesin olsaydı başlığı aynen böyle yapardım: Flaş! Pis Yedili Kesin Olarak Kanal D`ye Transfer Oldu!

Sen linkini at yalan çıkan konularımın ben topluca özür dilerim hepsinden.

Benim açtığım Pis Yedili konusunda böyle bir dedikodu var ancak hala kesin değil yazdım. Eğer kesin olsaydı başlığı aynen böyle yapardım: Flaş! Pis Yedili Kesin Olarak Kanal D`ye Transfer Oldu!

yazcak bişey bulamadım ya