Kayıp Şehir Saat Değiştirdi!

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan DR
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
KAYIP ŞEHİR DEKİ KALİTE ŞUAN HİÇBİR DİZİ DE YOK.. RAYTİNGLERİ İSE ORTALAMA GİDİYOR ŞUAN.. rayting cihazlarının edebi ve kültürel düzeyi düşük olan kesimin evlerinde ölçülmesine ragmen iyibi izlenme oranı var.. dizinin yayın saati ve günüyle oynayark harcanmasına şaşırmam zira yeni sistemle tv ekranlarında kalitenin düşecegi açık.. bu sistemle ne yazik ki vadiler. ben bilmem eşim bilirler..huzur sokakları fazlasıyla türeyecek ben yavaş yavaş hazırlıyorum buna zaten kendimii.. türk tv si 2 yıla kadar flas tv seviyesinde olacagı için.. kitap dvd ve d&r lerle vaktimizi degerlendirecegizz :( :(

KAYIP ŞEHİR DEKİ KALİTE ŞUAN HİÇBİR DİZİ DE YOK.. RAYTİNGLERİ İSE ORTALAMA GİDİYOR ŞUAN.. rayting cihazlarının edebi ve kültürel düzeyi düşük olan kesimin evlerinde ölçülmesine ragmen iyibi izlenme oranı var.. dizinin yayın saati ve günüyle oynayark harcanmasına şaşırmam zira yeni sistemle tv ekranlarında kalitenin düşecegi açık.. bu sistemle ne yazik ki vadiler. ben bilmem eşim bilirler..huzur sokakları fazlasıyla türeyecek ben yavaş yavaş hazırlıyorum buna zaten kendimii.. türk tv si 2 yıla kadar flas tv seviyesinde olacagı için.. kitap dvd ve d&r lerle vaktimizi degerlendirecegizz :( :(

Kocaman yazmana gerek yok görüyoz :))

Arkadaşlar KanalD Kayıp Şehiri Harcamz Zaten Twitterda Felan Birinci Oldu Diye Övmüş Baya Yani Kalkmaz Zaten Kalkacaksa Ellerin Altında UEK Var O Kalkabilir! Bnm Saat Sorunum Yok Ama Halk Olarak Konuşursak Pt2Dizisi Olabilir Ama 23'de Felan Yayınlarsa Çok Geç ee İntikam Geliyor Muhakkaki Özet Koyacak Hele 2.Bölümü İle 1. Bölümün Tamamnını Koyarlar Kanald Buna Çözüm Bulur İnşallah...

Son düzenleme:
Kocaman yazmana gerek yok görüyoz :))
GİDİŞATI GÖREMEYENLER İYİCE GÖRSÜN DİYE KOCA KOCA YAZIYORUM.. Kayıp şehir kalemi çok kuvetli yazarların elinden çıkan edebi yanı ve senaryosu çok kuvvetli bi yapım.. yeni sistemin böyle degerli yapımları nasıl yok edecegini göstermek istiyorumm..

GİDİŞATI GÖREMEYENLER İYİCE GÖRSÜN DİYE KOCA KOCA YAZIYORUM.. Kayıp şehir kalemi çok kuvetli yazarların elinden çıkan edebi yanı ve senaryosu çok kuvvetli bi yapım.. yeni sistemin böyle degerli yapımları nasıl yok edecegini göstermek istiyorumm..

Kesinlike senaryosu kuvvetli ama benim tarzım olmayan bi dizi o yüzden izlemiyorum.Yoksa kaliteli bir dizi.
Kayıp Şehir 23'e kayar ama yine iyi reytingler alır kesinlikle.UEK Pazartesine atılabilir PT2'ye

Çok fazla oynaniyor dizinin saatiyle ve günüyle vesaire. Hiç takdir etmiyorum artik Kanal D'nin bu davranislarini.

Ben anlamıyorum, amacına ulaşmadı dizi diyorlar. Totalde 7 reyting aldı dizi daha ne istiyorlar ki? 10 mu? 10 reyting o kadar kolay mı ki şıp diye her dizi alsın? Bu dizinin izleyici kitlesi sabit. Amacına da güzel bir şekilde ulaşmış

Vadi Olmadigi bir hafta 7 aldı bundan önceki reytingleri belli

Olacağı belliydi zaten

Asıl soru şu

İntikam'ın özeti gelince Kayıp Şehir nolacak?

Dahada kaybolur o saatte. :D

- - - Ekleme - - -

Bu arada konu yine taraflı olmuş çok iyi reytingler alan dizi falan filan yine Kanal D hayranlığı ön planda. :)

Vadi Olmadigi bir hafta 7 aldı bundan önceki reytingleri belli
Evet bundan oncekilerin de dilayi eziyodu hep...

- - - Ekleme - - -

Olacağı belliydi zaten

Asıl soru şu

İntikam'ın özeti gelince Kayıp Şehir nolacak?

Umarim pzt pt-1'e alinir pt-2 yede yalan d olsa cok iyi olur..

- - - Ekleme - - -

Dahada kaybolur o saatte. :D

- - - Ekleme - - -

Bu arada konu yine taraflı olmuş çok iyi reytingler alan dizi falan filan yine Kanal D hayranlığı ön planda. :)

Sen kuzeyin rakamlarina cok iyi diyosun , ee kayip sehir kuzeyden yuksek aldigina gore cok normal oyle demesi :d

Evet bundan oncekilerin de dilayi eziyodu hep...

- - - Ekleme - - -

Umarim pzt pt-1'e alinir pt-2 yede yalan d olsa cok iyi olur..

- - - Ekleme - - -

Sen kuzeyin rakamlarina cok iyi diyosun , ee kayip sehir kuzeyden yuksek aldigina gore cok normal oyle demesi :d
hepsine katılıyorummmm

Twitter'da Rating Kurdu yazmış
Kayıp Şehir büyük ihtimalle pazartesi saat 20.00'ye geçecekmiş

sonucta gercekten ıyı dızı kanald nın saçma sapan polıtıkaları yuzunden dızıyı harcama yönünde ilerlıyor

- - - Ekleme - - -

pekı 22,15 te dıyorda 3 hafta sonra ne olacak ıntıkam ın özetıde işin içine gırecek .