Kurtlar Vadisi Pusu 176. Bölüm Fragmanı

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Araf
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
kanıtın var mı yok gene kanıtsız konuşuyon :d necati şaşmaz balayında olduğundan ve çekimler ucu ucuna yetiştiğinden 1 hafta ara verildi

ya kardeş bırak korktu desınler ama sadece cuma sabahına kadar dıyebılırler sonra pırrrrrrrrrrrrr

Sizin kanıtınız var mı? Hem Vadi ile ilgili hem de benim Cuma burada olmadığım ile ilgili? Ben hiçbir zaman gitmedim, herzaman da burada oldum. Tüymek benim değil sizin alışkanlığınız

ben onu bunu bilmem haftaya buralar yıkılır forum tarıhınde görülmemiş izdiham olur yanı anlayacağınız haftaya çümbüş var herkesı beklerız özelliklede beren severlerı

- - - Ekleme - - -

Sizin kanıtınız var mı? Hem Vadi ile ilgili hem de benim Cuma burada olmadığım ile ilgili? Ben hiçbir zaman gitmedim, herzaman da burada oldum. Tüymek benim değil sizin alışkanlığınız

eğer beni kastediyorsan ben sana kaçarsın demedım yazıklarınla ılgılı dedım

Persembe aksamindan sonra foruma girmek mümküm olmayacak !!
Cuma sabahida Full Vadici kayniyacak forum berenciler yok olacak :d

haftaya perşembe akşamı yeni bir yemek türü keşfedeceğim....adına karar veremedim...berensote olabilir pekala...:A

eğer vahap çıkarsa gerçekten saçmalamış olurlar daha ilginç birinin çıkması lazım polat da çıkarsa sıradan olur ama bakalım ne çıkıcak :)

Polat olmayacağı belli.

O zaman
zaten kim?

kım oldugunu bılmıyorum zaten amacları polat dıye düşünüp son günlerın modası ters köşeye yatırmak .maskelının belkı dızıye yenı katılacak meşhur bırıde olabılır.bence polat olursa hayal kırıklıgı olur

bencede vahap deıldır bence yenı karakter olabılır.düşünsene maskeyı çıkaran adam kerpeten alı çıkıyormuş .harıka olurdu

İntikam gelsin ezecez 😉

- - - Ekleme - - -

Sınıfta herkes bu fragmanı konuşuyordu.sınıfın görüşü maskeli polat.ben 2 bölüm önceden demiştim zaten