26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

Bide şu açıdan bakmak gerek. İntikam Vadiyi geçemezse varya forumdash,destere,revan,xemre falan bunlar takasın diline düşücek inthar ederim daha iyi. :))
Ama benim yorumlarida görmüşssündür...Ben Beren'i savunurum Revenge'i geçen sene izlemeye başladiğimda dahi hep uyarlansa Beren geçerdi aklımdan.Cast secimlerinde onayladıklarimda var onaylamadıklarimda o yuzden dizi bu sezon totalde hemen olmasada 10'u görecek AB'sini demiyorum zaten...Totalde kıl paylari ulaşacak oranlar alacaktir.O kadarcık alaycılıkla @takas'ın diline düşersem takas kendi haline şükretsin 10 yaşındaki çocukla 1-2 aylık bebeği bir tutuyorsa kendine baksın derim....

Son düzenleme:
noldu şimdi ???

konuyu muhteşem yüzyılla kapatalım konu değişmiş demesinler ..

evett bugün harika bir bölümle muhteşem yüzyıl yine reyting rekoru kırarak açık ara haftanın ve ayın birincisi oldu tebrik eder başarılarının devamını dileriz ??

emre ne içiyon aynısından banada ver :D
forumca eleştiri yapanların eleştirileri saygı çercevesinin ortasında :d

noldu şimdi ???

konuyu muhteşem yüzyılla kapatalım konu değişmiş demesinler ..

evett bugün harika bir bölümle muhteşem yüzyıl yine reyting rekoru kırarak açık ara haftanın ve ayın birincisi oldu tebrik eder başarılarının devamını dileriz ??

Sen hangi aydan bahsediyon ya :d hangi açık aradan? Hangi rekordan :D

my bomboş bi günde bile sadece 1 kez 10 reyting görerek komik duruma düştü :d vadinin reklamları bile daha çok izleniyo :D

- - - Ekleme - - -

antinin sonraki attığı yorumu görmemiştim yanlış anlamışım.

aga yanlış anlaşılma olmasın he :D

- - - Ekleme - - -

iyi geceler arkadaşlar 30 dk öncede yazdım çıkamadım bu sefer kesin iyi geceler

my bomboş bi günde bile sadece 1 kez 10 reyting görerek komik duruma düştü :d vadinin reklamları bile daha çok izleniyo :D

- - - Ekleme - - -

aga yanlış anlaşılma olmasın he :D

- - - Ekleme - - -

iyi geceler arkadaşlar 30 dk öncede yazdım çıkamadım bu sefer kesin iyi geceler

İyi geceler :D

sonuca gelirsek hürrem gene tepiklemiş tekme atmış kuzeyin kasları sakarya fıratın askerleri teröristleri hepsi defansa çekilmiş pis gani savunmaya çekilmedne kaçmış :)