Kaçırdım galiba reklam.
Ben yeni izledim o totoşlar olmasa acayip olmuş harbiden Onlari gösterdiklerinde klibin havasi kaçiyor Paylaşim yapın ama HD olsun gerekirse yeniden montajlayın videoyu o adamlari çıkarinSabahtan beri 500 kere verdiler.
darksaaal da mı kv hayranı
Hayır süper mod.
sen merak etme o gün ben burda olacam sınavda olsa onda şüphen olmasın sen burda olabilecen mi
Ne alaka? Kvp söz konusu olunca ceza verilmiyor mu?
KV hayranı ama KV hayranıolduğu için öle şey yapmaz.
forumda 1 aylıgım emre dalga gecme benımle
darksaal beni banlasa sesimi çıkarmam o işini bilir şüphem yok durduk yere banlasa bile sesim çıkmaz
forumda 1 aylıgım emre dalga gecme benımle
takas hacı bak ben intikam için büyük konusmuyom ha sonra benım mesajları yazıp durma
takas hacı bak ben intikam için büyük konusmuyom ha sonra benım mesajları yazıp durma
adam demiş vadi hayranı ama objektif anlasan bi de
- - - Ekleme - - -
1 aylıkmısın
Bak panpa nest kvp ye (yani size) hakaret edici bi mesajda bulundu, ona darksaal ceza vericek dedim, xanti de kvp hayranı olduğu için öle şey yapmaz dedi anladın? )adam demiş vadi hayranı ama objektif anlasan bi de
- - - Ekleme - - -
1 aylıkmısın
Bak panpa nest kvp ye (yani size) hakaret edici bi mesajda bulundu, ona darksaal ceza vericek dedim, xanti de kvp hayranı olduğu için öle şey yapmaz dedi anladın? )
Bak panpa nest kvp ye (yani size) hakaret edici bi mesajda bulundu, ona darksaal ceza vericek dedim, xanti de kvp hayranı olduğu için öle şey yapmaz dedi anladın? )