26 Aralık 2012 Çarşamba Reyting Sonuçları

lan reytingler niye düşüyo anlamadım gitti 2 saat sevişme yaptık yine olmadı araya 1-2 öpüşme ve finale tecavüz koyuyoruz beyler başka çare kalmadı olmadı süreyi 3 saate çıkarıyoruz :d

reytingler iyice düştü neyi eksik yaptık yav 1 saat sevişme 15 dk tecavüz galiba sevişmenin süresi kısa geldi 2 saat yapın onu beyler :d

lan olm reytingler dip yaptı bütün bölüme sevişme yazın ateşli olsun hadi bakim :d

reyting düştü beyler sevişme sahnesini 1 saate çıkarıyoruz öperken ağzının içine girsinler tembih edin bak reytingler düşüyo acil tecavüz sahnesi lazım :d
Vay vay ne güzel post kasıyon panpa sen öyle. :)))

45 sayfa vadi mührü bastık bu kadar yeter vadide olmasa şu konunun yüzüne bakan olmaz 5 sayfa olmaz :d

Ben kimseden Behlül Bihter'i mermiledi diye "bak ya ne kadar iyi yaptılar Türkiye'nin gerçeklerini yansıtıyolar" dediklerini duymadım.

Türkiye'de Yengesini mermileyen milyonlarca inasn var zaten. Onlara tokat olmuştur.

o bir roman ve romanlar yaşanmış hikayelerden alınır çoğunlukla ve yaşanmış hikayeleride yok farzetmemek lazım yaşanmışki adam yazmış .. olay geçekse bunu oynayan sanatçılarda kabahat yok demek oluyor bu vakalar görüncemi rahatsız olmak lazım :))

herkes işine geldiğini konuşur geçin bu işleri tüm vadicilere iyi geceler Allah rahatlık versin

Show'u açın Maroon 5'in şarkısı move like jaggar'a Bugun ne giysem galasi için klip yapmişlar..Kızlar içimi açti gece gece :F:F

kültürel açıdan yakın olan arkadaş grupları birbirlerinin esprisini anlayıp kahkahayı basabiliyorlar:)

biz olaya fransız kaldık komik olan neydiki :))

la biri anlatsın Allahını seven biri anlatsın bende güleceğim xantier güldü canım çekti gülmek :)))

Ben neye güldüm biliyon mu?

Türkiye'nin gerçeklerini anlatan diziyle dalga geçmiş Takas. Onun o haline güldüm çok yazık. İnsan Aşk'ı Memnu ile dalga geçer mi. Öylesine büyük bir efsane ile.

Sonuçta Beren Saat Saçının rengibni değiştirerek çok büyük fedakarlı yapabilecek kapasite de bi oyuncu.

o bir roman ve romanlar yaşanmış hikayelerden alınır çoğunlukla ve yaşanmış hikayeleride yok farzetmemek lazım yaşanmışki adam yazmış .. olay geçekse bunu oynayan sanatçılarda kabahat yok demek oluyor bu vakalar görüncemi rahatsız olmak lazım :))

O bölümleri kısa kesebilirlerdi. Çok mu zor???

beren vadiyi geçmesin dua et olm yoksa senle dalga geççek cok kişi var bu sitede 1 kere bile geçtimi tmm bitttin sayfa olur 1000 yorum :d
Bide şu açıdan bakmak gerek. İntikam Vadiyi geçemezse varya forumdash,destere,revan,xemre falan bunlar takasın diline düşücek inthar ederim daha iyi. :))

Ben neye güldüm biliyon mu?

Türkiye'nin gerçeklerini anlatan diziyle dalga geçmiş Takas. Onun o haline güldüm çok yazık. İnsan Aşk'ı Memnu ile dalga geçer mi. Öylesine büyük bir efsane ile.

Sonuçta Beren Saat Saçının rengibni değiştirerek çok büyük fedakarlı yapabilecek kapasite de bi oyuncu.

takasamı güldün ?

berenle dalğa geçtiği için hemde

harbiden bunu yaptıysan takdir edeyim seni ???

dejavu oldu oha ben çıkıyom bu anları yaşadım sanki mesajı mesajına :D

Bide şu açıdan bakmak gerek. İntikam Vadiyi geçemezse varya forumdash,destere,revan,xemre falan bunlar takasın diline düşücek inthar ederim daha iyi. :))

yok polat 10 yıllık dizi vadi ilk bölümlerinde geççektir dogal karsılanır..
beren ezdimi ama takas ve ekibi yatcak yer arasın D:

takas üzüntüsünden foruma gelmez gerçi haha