Eleştiriler Muhteşem Yüzyıl'a Yaradı!

denizz19

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
64,271
Puanı
1,061
Hepimizin bildiği üzere Muhteşem Yüzyıl bu aralar eleştirilere maruz kalıyor.Ama bu durum diziyi olumlu yönde de etkilemişe benziyor hani.Medya Takip Merkezi'nin hazırladığı listede yine en çok konuşulan dizi Muhteşem Yüzyıl seçildi.Ve görülüyor ki eleştirilse dahi dizi başarısını koruyor.
Haftanın en çok konuşulan diğer dizilerine baktığımızda her ne kadar tuhaf bir sıralama olsa da işte sıralama :

1)Muhteşem Yüzyıl
2)Arka Sokaklar
3)Pis Yedili
4)Akasya Durağı
5)Yahşi Cazibe
6)Cennet Mahallesi
7)Kurtlar Vadisi Pusu
8)Behzat Ç.
9)Karadayı
10)Kuzey Güney

muhteşem yüzyıl haricinde çok konuşulan diziler sıralaması gerçekten tuhafmış:)))

bunuda konuda belirtmişsin deniz bence sadece muhteşemi yazıp diğer sıralamayı yazmasaydında olurdu:))

heleki arka sokakların çok konuşulmuş olması ne kadar boş konuştuğumuzu gösterirki muhteşemin birincilikteki değerine darbe vuran bir olaydır :)))

- - - Ekleme - - -

diğerleride akasya durağı
pis yedili vesaire gibi çöplermiş çok konuşanlar bunların nesini konuşmuş kalitesini olamaz:)

gülüp geçiyorum sadece bu kadar da olmaz ya :d
2)Arka Sokaklar
3)Pis Yedili
4)Akasya Durağı
5)Yahşi Cazibe
6)Cennet Mahallesi

bunları kim konuşuyo :d hadi arka sokaklar geçti pis yedili geçti herkes konuştu geçti :D yahşi cazibe vadiyi nasıl geçmiş Allah ını ya listeye bak :d

Aynen benimde düşündüğüm o aslında.Listenin tümünü paylaşmak istemedim ama konuyla alakalı olduğu için paylaşma gereği duydum :)

gerçekten liste hiç inandırıcı değil akasya durağı , yahşi cazibe , cennet mahallesi , pis yedili nasıl üst sıralarda olailiyolar anlamış değilim

bide başbakana kızarlar bi diline doladı en cok konuşulan oldu.reklamın ıyısı kötüsü olmaz

Şimdi Allah için Cennet Mahallesi iyiydi ya.Ben çok severdim iyi de sürdü dizi :D

sabahları bu tarz diziler izlenir sorun olmaz zaten :)

alemin kralı akasya durağı yahşi cazibe gibi kalitesi kendinden menkul dizilerin akşamları gideri yok sabah iyi gidiyor çekirdek niyetine:))

Acaba bunların medyada söz etme anlayışı gazetelerin yayın akışı kısmını falan da mı kapsıyor. Anca öyle saçma bir sistemden dolayı doğru olabilir bu sonuç. :):)