İşte Maskeli Adamı Oynayan Kişi

Kurtlar Vadisi Pusu 175. Bölümde En Çok Merak Ettiğiniz Ne ?

• Maskeli Fedainin Kim Çıkacağı ?

Oy: 0 0.0%
  • Sencerin Tek Başına Bu Planın Arkasında Olmadığı ?

• Başkanın Polat İle Anlaşarak Bunların Hepsini Yaptığı ?

• Heyet İçerisinden Soğuk Savaş Gibi Görünen Olaydan Kimin Galip Çıkacağı ?

• Kullanılan toplam oy
    0
  • Anket kapatılmış .

takas

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
51,225
Puanı
1,060
Maskeli adamı oynayan kişi 'Babek Hasanzade' isminde bir azeri
181811_420223931382138_1251528345_n.jpg
12188_416447741759757_1766447630_n.jpg

BU DA KURTLAR VADİSİ PUSU SETİNDEN
524970_420224324715432_1759169672_n.jpg

bu oyuncu birçok önemli dizi ve filmde oynamış ve polat alemdarın dizideki dublörü
FACEBOOK sayfasında yazdığı:
Kimse tarafından kimliği belli olmayan "maskeli adam" neler yapıcak ??? Yeni Bölümleri kaçırmayın...!!!
Babek Hasanzade "maskeli adam" rolünde...

Lannnnnn benim attığım linke konu açmaya utanmıyon mu? :bağır: :bağır: :bağır: :D

Diziye yakışmamış biri bence.Vücut gösterisi yapmış adeta :D

- - - Ekleme - - -

Hem hani maskesi nerde göremedim.He birde o maskeli adamı herkes merak ediyordu bu kadar çabuk mu ortaya çıktı yani :)

Kendi sayfasında yaptığı bi yorum. 176. Bölümde Fedai maskesini çıkaracakmış.

Babek Hasanzade (Official FAN Page)
Eyvallah.Yine de yeni bölümü izlemenizi tavsiye ederim.Sadece bu kadarını söyleme yetkim var - hiçkimsenin beklemediği birisi çıkıcak maskeden

- - - Ekleme - - -

Hem hani maskesi nerde göremedim.He birde o maskeli adamı herkes merak ediyordu bu kadar çabuk mu ortaya çıktı yani :)

dizide gösterilmiyo bunlar set arasında çekmiş face e koymuş polatın dublörü

Ama takas heyecan yaratmaları için gösterilmemesi daha uygun değil mi sence de ? Herkes memati olabilir demiyor muydu?Bunun heyecanıyla çok daha yüksek reytinglere çıkılabilirdi belki :)

- - - Ekleme - - -

Bu adam şimdilik maskeliyi canlandırıyo ama gerçekte kim için oynadığı bilinmiyo. Bu adam Polat'ın dublörü. Yüzü görünmeyen ksımlarda bu oynuyo Necati Şaşmaz'ı

- - - Ekleme - - -

Ama takas heyecan yaratmaları için gösterilmemesi daha uygun değil mi sence de ? Herkes memati olabilir demiyor muydu?Bunun heyecanıyla çok daha yüksek reytinglere çıkılabilirdi belki :)
Bu adam burada sadece dublör. Aslında maskenin altından çıkacak kişi başka.

yok ya ne mematisi memati öldü zaten kimse bilmiyo bu sadece dublör kim olduğunu kimse bilmiyo zaten

Hiçkimsenin beklemediği biri demiş. Kim olabilir acaba. Off 176. Bölüm finali süper olacak gibi.

heycanla bekliyoruz kimsenin beklemediği biri olcak demiş

Geçen haftaki bölümde sanırım çıkmıştı bu maskeli adam.Hani demiştinizya maskeli biri var gözleri Mematiye benziyor o olabilir mi diye ondan sordum :)

Ha ha. O başka alakası yok onla bunun. Operasyon kıyafeti olur ya kar maskeli fln. Orda Memati'ye benzeyen ama o olmayan biri vardı.

Bu adam bölümün temelinde yatıyo.

Forum İstatistikleri

Konular
176,340
Üyeler
8,559
Son Üye
Fato