Polat Ölse Kurtlar Vadisini İzlermisiniz?

çakır ölürse izlemem...aslan bey ölürse izlemem..memati ölürse izlemem...muro ölürse izlemem....bunlar öldüğünde sanki dizimi bitti..efsane ler mi öldü...polat ölürsede izlerim ölmesede....ben müthiş senaryosunu sevdim vadinin..10 yıl geçsedetadını kaybetmemesini...ayrıca son bölümde polat olmasa da dizi reyting artırdı...mayayı tutturduktan sonra markasına gerek yok mayanın...(H)

İzlerim..Memati öldüğünde de kurşun var mı yok mu diye sesi kısık acık bırakmiştim..Bu seferde aynı taktiği yapardimm..Acaba Polat öldüğünde de yarasız beresiz gidermiydi:X

Diyoz işte her kez el altından izliyo vadiyi diye, inanmıyolar.

Haberin yalan olduğu başlığından belli 2 kurşun yedi ve yandan orası gözükmüyo

Haberin yalan olduğu başlığından belli 2 kurşun yedi ve yandan orası gözükmüyo
Sende yalan atma 3 yemiş:F:F guya izliyon :F:F Kaç yediğinin ne önemi var yemiş olduguna bak...Adamların bahsettiği konu yara izinin olmamasi...10 yemiş 3 yemiş 2 yemiş fark etmez..1 kere bile yese orada delik olmalıydı...

VÜCUDUNDA YARA İZİ YOKAncak dünkü bölümde ilginç bir detay Ensonhaber'in dikkatinden kaçmadı. Polat Alemdar'ın cesedi yıkarken 3 kurşunla ölen Memati'nin vücudunda herhangi bir yara izi olmaması dikkat çekiciydi.

Kaynak: 3 kurşunla ölen Memati’de tek yara izi yok ! - MEDYA haberi

- - - Ekleme - - -

Gerçekten başlıktan belli o haberin yalan olduğu. :)
ehh be darksal sen demeseydin bari:( Sustuysam cevap verildiğinden değil doğru düzgün cevap vermek için arayişimdandi.

ne demek ne önemi var o başlıkla inandırıcılığı 0 zaten bu arada 3 tü galiba pardon.
bak kenardan yedi kurşunları sağ tarafı gözükmüyo adamın hata mata yok

ne demek ne önemi var o başlıkla inandırıcılığı 0 zaten bu arada 3 tü galiba pardon.
bak kenardan yedi kurşunları sağ tarafı gözükmüyo adamın hata mata yok
Bak videoyaya sağ göğüsten vuruluyor...
SesliModel Mematinin Vurulma Anı İzle [url]Www.SesliModel.com - Dailymotion video[/URL]

sağ göğüste neden vurulma izi yok ? Birde ekranda kalan en uzun vucudunun kısmı vurulan yer...İnsan oraya bi yara izi yapardi.
Memati'nin Ölümü ve Yıkanma Anı

---Ekleme---

Takas sayesinde videolara bakarken halıyle diaologlara şahit oldum...

memati;
Benim düğünümde oynıcaksin..

Polat;
Tamam harman dalı calsınlar

sanırsın oryantal calacaklar..Senin vurgu yapmana ne hacet?