"İntikam" Tanıtım Fragmanları

Her fragmani ayri bi guzelllikte olurmu ? Beren deyip geciyorum. :)

Baksana harcanmiş D.C ..

123.jpg

tumblr_mdgv0axuoR1qa5d8ho1_500.jpg

küçüklüğünde bile şeker gibi kız sempatikliği ve zekası burdan bakınca anlaşılıyor ilerde beren olacağı nasılda belli :))

ama dikkat ettinmi yanındaki adamlar birbirnden o kadar uzak tiplerki :)))

biri bizim anadolu çocuğu diğer sarı parlak bir oğlan :))
Bizde @emreyle onu konuyordu.Beren'in anası inş sapsari bişey olurda böyle sapsari kız burdan gelmiştir denilsin:X Emily'nin anasıda sarişindi zaten...

Olabilir tabi...Ben turk halkına göre konuştum zaten:X Senin kafa turk kafasına göre daha orjınal:F:F(yermedim övdüm :X)

anladım anladım övdüğünü :)) sağol..

ben sadece dizide baba ile kız arasındaki benzersizliğe kültürümüze uygun açıdan kılıf uydurma peşindeyim :))

Dizinin 3 Ocakta başlaması planlanıyordu ama son değşikliğe göre kanal Kurtlar Vadisinin yeni bölümünün yayınlanmayacağı bir hafta diziyi başlatmayı planlıyormuş ocak ayında reklam anlaşmaları yenileniyor ve diziler bir kaç hafta ara veriyor biliyorsunuz

dizi ozaman hiç başlamayabilir :)))))))))
çünkü kurtlar bu hafta ara verecek ocakta büyük ihtimal ara vermeyecek :))))))

Kanal D diziyi bu hafta başlatıyormuş birde :D

fatmagülde kurtlar vadısinin çekimleri yetişmemiş aynı anda baslayamamıslardi. berene kalmıştı meydan .sanırım bu kez aynı hatayı yapmayacak kurtlar. zaten polat oynamıyor bu bölümlerde ucuza çıkıyor . :)) ha bide kurtlar berene özel diziyi uzun tutacaklardır :)))

Forum İstatistikleri

Konular
173,105
Üyeler
8,483
Son Üye
justking