"İntikam" Başladı mı Bitmez. Furyaya Kuzey de Katıldı

beyazsoy

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
13,171
Puanı
1,060
Son zamanlarda intikam temalı diziler moda oldu. Önüne gelen birilerinden intikam alır olurdu. Bu salgına "Kuzey Güney"de yapılmış gözüküyor

Kuzey Güney'in bu haftaki, bölümünde Kuzey, Sinaner Holding'deki gerçekleri öğrenir, Güney başta olmak üzere Tüm Sinaner ailesinden intikamını alır.

Heee nolsun ki?

- - - Ekleme - - -

Bunun Reyting ve Tv Haberleri ile bi alakası var mı?

ku<zey zaten ilk bölümde cemre ile güneti görünce intikam almaya karar vermemiş miydi sonra ferhattan intikam almaya karar verdi falan filan hep bir intikam var kuzeyde zaten

- - - Ekleme - - -

Heee nolsun ki?

- - - Ekleme - - -

Bunun Reyting ve Tv Haberleri ile bi alakası var mı?

biz ona hit çekmek diyoruyz kendi görüşünü tv haberi diye açıyor helal olsun yönetime başkası yapsa bunu ya açılmaz uya da köşe yazılarına gönderilir

nereye taşırlarsa taşısınlar ama sadece kuzey güneyden bahsemiyor diğer dizilereden den bahsediyorum özelikle başlıktaki intikamın tırnak içinde olması yönetmin anlamasını beklerim :)))))

senin yetkin olamaz zaten kendini yönetici mi sanıyon :D
Yönetici zannetsem yetkim var yazardım. Ama sen kendini baya kral zannediyorsun galiba. Seni alakadar eden etmeyen konulara hemen dalıyorsun. Yönetici olmak istemem zaten. Ben yönetici olursam sana cevabını kim verecek

Yönetici zannetsem yetkim var yazardım. Ama sen kendini baya kral zannediyorsun galiba. Seni alakadar eden etmeyen konulara hemen dalıyorsun. Yönetici olmak istemem zaten. Ben yönetici olursam sana cevabını kim verecek

çd nin bahsettiği kapak bu oluyor galiba :d

vay vay vay bana cevabını veriyomuş yapma yav :d sen ne zaman cevap verdin genel de cevabını alan taraf oluyon :d kendini yönetici sanmıyosan benim yetkim yok falan demezdin üyeysen zaten öyle bi ihtimal yok ama sen kendini editör oldun diye yönetici gibi görüyon :d kral sensin 1 numarasın 1 :d

- - - Ekleme - - -

çd nin bahsettiği kapak bu oluyor galiba :d

yok yok o değil o kapak şu anda benim yazdığım mesaj oluyo :d

vay vay vay bana cevabını veriyomuş yapma yav :d sen ne zaman cevap verdin genel de cevabını alan taraf oluyon :d kendini yönetici sanmıyosan benim yetkim yok falan demezdin üyeysen zaten öyle bi ihtimal yok ama sen kendini editör oldun diye yönetici gibi görüyon :d kral sensin 1 numarasın 1 :d

- - - Ekleme - - -

yok yok o değil o kapak şu anda benim yazdığım mesaj oluyo :d
Konuları Kapamaya, Taşımaya, Mesajları Aktivleştirmek, Konuya kimlerin baktığını görmek gibi yetkilerim var.

Ama amacın beni kışkırtıp, ceza almamı sağlayıp editörlükten attırmaksa, söylediğim gibi üyelerle aynıyız pek farkımız yok. Farklılıklarımız yöneticilerle. En büyük farkımız da onların değil, benim sana cevap verebilmem

Konuları Kapamaya, Taşımaya, Mesajları Aktivleştirmek, Konuya kimlerin baktığını görmek gibi yetkilerim var.

Ama amacın beni kışkırtıp, ceza almamı sağlayıp editörlükten attırmaksa, söylediğim gibi üyelerle aynıyız pek farkımız yok. Farklılıklarımız yöneticilerle. En büyük farkımız da onların değil, benim sana cevap verebilmem

yukarda taşıma yetkim yok diyon burda var diyon iki imesaj sonra sana extra yetkiler mi verdiler yoksa sen mi yetkini aartırmaya karar verdin :)))

yukarda taşıma yetkim yok diyon burda var diyon iki imesaj sonra sana extra yetkiler mi verdiler yoksa sen mi yetkini aartırmaya karar verdin :)))
Kendi konularımı taşıma yetkim var. Başkalarının değil. Oooo oturup şimdi yönetim işlerini mi konuşacağız. Ben de üyeler gibiyim. Aksini de iddia etmedim zaten.

sen cevap versen nolcak sonunda cevabını alıp gidersin :d

Kendi konularımı taşıma yetkim var. Başkalarının değil. Oooo oturup şimdi yönetim işlerini mi konuşacağız. Ben de üyeler gibiyim. Aksini de iddia etmedim zaten.

desene beyazsoy son günlerdeki hata bulucam derken kendine güldürme koleksiyonuna yeni bişiler ekledi :D

Her dizide artik intikam bir hikaye parçasi, moda oldu artik :)

Şikayet ederken hal hatrını da yaz takas. Eğer bu mesajlar için bir tane bile ceza alırsam zaten kendim ayrılırım editörlükten emin ola bilirsin. Daha fazla kışkırtmana gerek yok zaten

- - - Ekleme - - -

Şikayet ederken hal hatrını da yaz takas. Eğer bu mesajlar için bir tane bile ceza alırsam zaten kendim ayrılırım editörlükten emin ola bilirsin. Daha fazla kışkırtmana gerek yok zaten

Forum İstatistikleri

Konular
176,514
Üyeler
8,564
Son Üye
gorkem