vıışşşhsüper mert fırat n vurulacağı sahne birebir revenge ile aynı olmu 6.fragmandan![]()
ölüyormu
vıışşşhsüper mert fırat n vurulacağı sahne birebir revenge ile aynı olmu 6.fragmandan![]()
ölüyormu)
sölemem sürpriz ama mantk kullanırsan ilk bölümdne başrol ölür mü![]()
şimdi spoiler veremk gibi olmasın bu arkadaş o vurulma olaylarından sonra hapse girecek sence ruhu mu giriyorama diyorsun sonraki bölümü ilk bölümde veriyorlar ?)
mantığı böyle kullandım olabilitesi yüksek (aforizma kayboldu.. )
Aynen bende...Sadece Victorianın ressam sevgilisi vardi bu kadın sanki ona göre seçilmiş...sahnelerde gene şu victoria rolündeki kadından ışık göremedim ben![]()
Aynen bende...Sadece Victorianın ressam sevgilisi vardi bu kadın sanki ona göre seçilmiş...
Harbiden ya Condrad çakı gibi adam bizde zafer Alagöz denen adamı verilmiş..O karakteri hiç etmişler resmenzatyen zafer algöz e göre de seçilmiş olmas zoröle olsa daha bodur olurdu
![]()
yok david clarke e dikkat etmedim
Harbiden ya Condrad çakı gibi adam bizde zafer Alagöz denen adamı verilmiş..O karakteri hiç etmişler resmenDavid Clarke karakteride tip olarak harcanmiş bizde..Sarişin değil (gördün mü David C.'yi bizde?)
7.tanıtımda bir ara Fatmagülü gördüm sanki
Belli ki beren bu dizide bihter fatmagül arası gidip gelecek
yok david clarke e dikkat etmedim![]()
Sanmam...O ifade verenler neden Emily2i yetimhane/islah evine neyse işte oraya yollattilar o zaman? Emily ile küçükken pos kadar seviyorlarken. neden yolladilar ? Hem ben revenge'de de öyle sahne görmedim..Nerden cıkardin onubenc eküçük kızın yanındaki revege de david in arkadaşalrı vardı soradan ona karşı ifade veren onalrdan biri olabilir
Sanmam...O ifade verenler neden Emily2i yetimhane/islah evine neyse işte oraya yollattilar o zaman? Emily ile küçükken pos kadar seviyorlarken. neden yolladilar ? Hem ben revenge'de de öyle sahne görmedim..Nerden cıkardin onu![]()
Emily'nin ana sarışin olur inş...Ama öyle böyle sarişin değil.Sapsari biri olsun ki DNA'lari baskın çıksın o sapsari kız cıksın..Yoksa Emily'ye bi damga daha gelirşimdi bu amcalardan 1i ya da 2si david i evinde ziyaret ediyor falan hangisi unuttum ya şu ilk bölümlerd eişi batırılan zengin amca ya a frank ikisinden biri olabilir bu hem o bababdan o sarı kz nasıl çıkar![]()
Emily'nin ana sarışin olur inş...Ama öyle böyle sarişin değil.Sapsari biri olsun ki DNA'lari baskın çıksın o sapsari kız cıksın..Yoksa Emily'ye bi damga daha gelir![]()
Cast yetişmek için ellerinde ne varsa kullanmişlar gibi ama bir tek Nolan ve Beren uymuşGerisi olmamiş..Zaten Revenge'de de onlari seviyordum
![]()
Declan Revenge'de uni.ye girmeye calişiyordu zaten.Para ihtiyaci filan vardi 😕daniel da olmuş
ashley fazla güzel olmuş
declan-charlotte galiba üni .öğrencisi olacakalr direkt
Declan Revenge'de uni.ye girmeye calişiyordu zaten.Para ihtiyaci filan vardi 😕